UBICU KAMENOG SRCA ŽENE OBOŽAVAJU! Srbinu u zatvor dolaze MISTERIOZNE POSETITELJKE, OPSEDNUTE SU NJIME
ilustracija, Foto: Printscreen/youtube

šok

UBICU KAMENOG SRCA ŽENE OBOŽAVAJU! Srbinu u zatvor dolaze MISTERIOZNE POSETITELJKE, OPSEDNUTE SU NJIME

Rukovodstvo zatvora u Zueri u kom boravi Igor Srbin dozvolilo mu je da od sada prima posete

Objavljeno:

Norbertu Feheru, u javnosti poznatijem kao Igor Srbin ili Igor Rus, koji se nalazi u zatvoru u Španiji na izdržavanju doživotne robije zbog ubistava u toj zemlji, od sada su dozvoljene posete, a u narednom periodu će ga posetiti dve žene.

Rukovodstvo zatvora u Zueri (Španija) u kom boravi Igor Srbin dozvolilo mu je da od sada prima posete nakon što je to zatražio njegov advokat u Španiji Huan Manuel Martin Kalvente.

Igora Srbina, koji je na doživotnu kaznu zatvora u Italiji osuđen zbog dvostrukog ubistva i uhapšen u Španiji zbog ubistva tri osobe, posetiće Rebeka Sančez iz Madrida, ćerka vojnog lica sa kojom se dopisivao proteklih šest meseci pod budnim okom zatvorskih stražara koji su kontrolisali konverzaciju.

Nakon posete Sančezove, još jedna žena sa kojom se Igor dopisivao proteklih meseci mogla bi ga posetiti u španskom kazamatu.

Ovakva vest naišla je na osudu kod prijatelja i rođaka Igorovih žrtava, pa je tako ćerka Valeria Verija, šumskog čuvara kog je Igor ubio, ocenila ovu odluku kao skandaloznu i neshvatljivu.

- Nije u redu, ne vidim zašto bi zatvor sa tako strogim obezbeđenjem i pravilima dozvolio posetu ubici kao što je on. Ne razumem o čemu bi neko sa njim pričao i pitam se zbog čega bi neko osetio potrebu da poseti takvog čoveka - rekla je Frančeska Veri.

Posete koje Igor Srbin bude imao u narednom periodu odvijaće se pod strogom kontrolom u zatvorskim prostorijama za posete. U ovom trenutku, Igor Srbin vreme u zatvoru prekraćuje čitanjem stripova, a njegov advokat Martin Kalvente, dao mu je na proučavanje dokumenta koja se sastoje od zatvorskih pravila prema kojima će Igor u narednom periodu živeti.

Suđenje za tri ubistva koje je počinio u Španiji počeće predstojećeg leta.

Podsetimo, Igor Srbin je krajem marta osuđen na doživotnu robiju za ubistvo barmena Davidea Fabrija i dobrovoljnog zaštitnika životne sredine Valerija Verija 1. i 8. aprila 2017. u provincijama Bolonja i Ferara.

On je 30. januara saopštio sudu u Bolonji preko video-linka iz pritvora u Saragosi da je pucao na svoje dve italijanske žrtve "jer su oni za mene bili policajci i morao sam da ih oborim".

Inače, Igor Srbin je jedan od najbrutalnijih i najmorbidnijih ubica u Evropi. Na suđenju je priznao da je koristio čak 18 različitih identiteta u osam zemalja, a prilikom višemesečene policijske potere kako bi utekao policiji dovijao se na razne načine, uz mnogobrojne pomagače čiji identitet nikada nije otkrio.

Policija ga je pronašla tek kada se onesvestio za volanom ukradenog kamioneta, jer je prethodno popio veliku količinu alkohola. U španskom pritvoru se potpuno okrenuo religiji i čitanju crkvenih knjiga.

Inače, Španija je ranije saopštila da ga neće izručiti Italiji dok ne bude odgvarao za zločine koje je počinio u toj zemlji.

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.