KOD NIŠA JE IZ VODE IZVUČEN LEŠ MUŠKARCA! Nagađa se ko je
Ronioci / Ilustracija, Foto: Vladimir Sporčić

UŽAS

KOD NIŠA JE IZ VODE IZVUČEN LEŠ MUŠKARCA! Nagađa se ko je

Mi smo ga smirivali, nadali se proći će ga ali nije hteo da sluša, rekao je on.

Objavljeno:

Beživotno telo Dragoslava Mladenovića (63) – Žljune, koji je nestao 29. aprila nakon što se udaljio iz porodične kuće, pronađeno je 9. maja na mestu zvanom „Mušine bare“ nadomak ovog sela kod Niša. Telo je nađeno u vodi, okrenuto licem na dole i bilo je u fazi raspadanja, ali, prema prvim informacijama nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti.

Kako je „Blic“ pisao, meštani Donje Trnave, pokrenuli su veliku potragu 7. maja, budući da Mladenovića nije bilo kući nedelju dana, a telo nestalog čoveka prvi je u subotu uočio pripadnik policije, koja je pretraživala teren zajedno sa građanima. Obavešteni su vatrogasci koji su telo izvukli iz vode.

Policija je obavila uviđaj a dežurni tužilac je naložio obdukciju radi utvrđivanja tačnog vremena i uzroka smrti. Nezvanično se saznaje da nema nikavih sumnjivih okolnosti, ali je potrebno sprovesti celokupnu zakonom propisanu proceduru.

Da podsetimo, za Mladenovićem je tragalo celo selo nakon apela Saveta građana. Miljan Mladenović, sin nestalog Dragoslava, rekao je ranije za „Blic“ da je njegov otac imao psihičke probleme u poslednje vreme i da je zadnji put viđen 29. aprila.

- Promenio se naglo. Počelo je sve da mu smeta. Mi smo ga smirivali, nadali se proći će ga ali nije hteo da sluša, rekao je on.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.