OVO JE LICE UBICE IZ LESKOVCA, DOBRO GA POGLEDAJTE: Miloš (20) sekirom ubio, maćehu i sestre, pa POZVAO POLICIJU
Ubistvo u Leskovcu, Foto: Kurir/Dragan Marinković, Privatna Arhiva

TRAGEDIJA

OVO JE LICE UBICE IZ LESKOVCA, DOBRO GA POGLEDAJTE: Miloš (20) sekirom ubio, maćehu i sestre, pa POZVAO POLICIJU

Po dolasku na lice mesta policija je zatekla scenu kakvu ne pamte - beživotna tela četvoročlane porodice ležala u kući u koju se porodica nedavno doselila, a na licu mesta bio je i Miloš, na kome su bili vidljivi tragovi krvi

Objavljeno:

Miloš I. (20) iz Leskovca uhapšen je zbog ubistva oca Predraga I. (45), maćehe Danijele R. (43), rođene sestre Ana I. (19), koja je bila u poodmakloj trudnoci, te polusestre Sare R. (12). Nakon svirepog zločina, Miloš je pozvao policiju i prijavio zločin.

Po dolasku na lice mesta policija je zatekla scenu kakvu ne pamte - beživotna tela četvoročlane porodice ležala u kući u koju se porodica nedavno doselila, a na licu mesta bio je i Miloš, na kome su bili vidljivi tragovi krvi.

Miloš je odmah osumnjičen da je počinio svirepi zločin, a motiv još uvek nije sasvim jasan, premda se nezvanično govori da je svađa između sina Miloša i oca Predraga izbila pošto otac nije hteo da mu da novac. Zatim je Miloš dohvatio sekiru i presudio jednom po jednom članu svoje porodice.

Identitet ove porodice za "Blic" je potvrdio jedan od njihovih poznanika.

Vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica ispričala je da je porodica iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik, te da su se nedavno doselili.

- Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imjaju i sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće - priča za juGmediu žena koja je takođe na mestu zločina.

Dodaje da je porodica bila veoma siromašna i da je primala socijalnu pomoć.

- Predrag mi je kazao da radi kao obezbeđenje na gardilištu hotela "Beograd" u centru Leskovca, ali to nije dovoljno za život petočlane porodice - dodaje naša sagovornica koja ništa ne zna o rođaku koji je uhapšen.

Na licu mesta navodno je pronađena i sekira sa kojom je Miloš počinio zločin.

Komšije su ispričale da nisu čule nikakvu buku, a da porodicu poznaju površno jer su se nedavno doselili u njihovu ulicu.

- Nisam lično poznavao te ljude, pošto su se skoro doselili ovde u našu ulicu, ali sam načuo da je reč o siromašnoj porodici. Ni ja ni moji ukućani nismo čuli nikakvu buku niti pucnjavu, već smo videli da se nešto dešava kada je došla policija. Ovo je strašno, velika tragedija. Šta god da se desilo tuga je da su nastradala ta deca - kaže jedan od komšija iz Ulice Ratka Pavlovića u Leskovcu za "Blic".

Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gde se desila tragedija ispričao je da je prizor bio jeziv, a komšije su prema reakciji njegovih kolega, koji ovakav zločin ne pamte u svojoj karijeri, zaključili da se u kući dogodilo nešto užasno.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.