OVA ŽENA JE IZNAJMLJIVALA KUĆU UBIJENOJ PORODICI: Ispričala DETALJ o TRUDNICI koji čini ovaj zločin JOŠ GORIM!
Ovaj zločin, kako mediji prenose, počinjen je sekirom a potresao je i komšije koje su davale oprečne izjave u vezi sa ubijenom porodicom, Foto: Printskrin

MASAKR U LESKOVCU

OVA ŽENA JE IZNAJMLJIVALA KUĆU UBIJENOJ PORODICI: Ispričala DETALJ o TRUDNICI koji čini ovaj zločin JOŠ GORIM!

Policija je povodom ovog stravičnog zločina privela muškarca zbog sumnje da je počinio masakr, a koji je navodno živeo sa žrtvama

Objavljeno:

Četvorostruko ubistvo koje se danas dogodilo u kući u Leskovcu oko 14.45 sati, a u kojem su stradali muškarac, njegova supruga i dve ćerke stare 12 i 18 godina potreslo je Srbiju.

Policija je povodom ovog stravičnog zločina privela muškarca zbog sumnje da je počinio masakr, a koji je navodno živeo sa žrtvama. Ovaj zločin, kako mediji prenose, počinjen je sekirom a potresao je i komšije koje su davale oprečne izjave u vezi sa ubijenom porodicom.

Dve verzije priče

Prema jednoj verziji, komšije iz Ulice Ratka Pavlovića gde se odigrao masakr navode da su ranije čuli više puta kako se ukućani svađaju, ali da malo o njima znaju jer su se skoro doselili u njihov komšiluk.

- Niko u to vreme nije čuo pucanj iz vatrenog oružja, pa se pretpostavlja da su ubijeni nekim hladnim oružijem. Pošto je lepo vreme, vrata su im otvorena ceo dan. Pošto su kuće gusto zbijene, čuo bi se pucanj - rekle su komšije.

Ipak, prema drugoj verziji priče, kako navodi portal Objektiv.rs, komšije su u šoku jer je, kako kažu, reč o mirnoj porodici.

Kako je naveo jedan od stanara iz ulice u kojoj su žrtve živele, oni su iznajmljivali kuću i bili su podstanari.

Povodom stravičnog maskra oglasila se i vlasnica kuće u kojoj je ubijena četvoročlana porodica. Ona je rekla da je reč o porodici iz Bojnika.

- Oni su od pre tri meseca kod mene podstanari. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu, koji je sada ubijen. A nije bila trudna njegova supruga već ta osamnaestogodišnja ćerka. Imali su sinčića, videla sam ga kada sam Predragu predala ključeve od kuće - priča žena koja se takođe nalazi na mestu tragedije, a koja je zamolila da ostane anonimna.

Kako se navodi, radi se o porodici koja je socijalno ugrožena.

Dve verzije priče postoje i kada je reč o osobi za koju se sumnja da je počinila četvorostruko ubistvo.

Dok jedni mediji prenose da je reč o bratu ubijenog muškarca Predraga, odnosno stricu devojčica, drugi navode da je u pitanju Predragov sin koji je iskasapio oca, sestru, maćehu i njenu ćerku.

Podsetimo, prema pisanju portala Objektiv.rs, zbog sumnje da je izvršio masakr sekirom, uhapšen je Miloš (22), Predragov sin koji je lečeni psihijatrijski bolesnik.

Ovakav zločin se ne pamti u Leskovcu od kraja jula 2002 godine kada je Dragan Čedić hladnokrvno ubio sedam mladih osoba, pa potom i sebe, a motiv je bila ljubomora. Motivi ovog zločina još su nepoznati.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.