HITNA POMOĆ OVAKVU NOĆ NIJE DOŽIVELA: U našoj zemlji se desilo neviđeno, razlog su DVE BEBE
Hitna pomoć, Foto: TV JEFIMIJA / SCREENSHOT

bilo je nezgodno

HITNA POMOĆ OVAKVU NOĆ NIJE DOŽIVELA: U našoj zemlji se desilo neviđeno, razlog su DVE BEBE

- Ekipe Hitne pomoći su noćas u Beogradu porodile dve mame koje su rodile dva zdrava dečaka

Objavljeno:

Tri saobraćajne nesreće, četvoro povređenih, jedno gaženje pešaka sa životno ugrožavajućom povredom, nešto pijanstava, psihijatrijskih poziva, vraćamo se u stare tokove, kaže doktor Stijačić.

- Ekipe Hitne pomoći su noćas u Beogradu porodile dve mame koje su rodile dva zdrava dečaka - rekao je dr Aleksandar Stijačić.

Dr Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći kaže da Ekipe hitne pomoći znaju da izvedu porođaj, ali to ne bi trebalo da bude običaj.

- Dva bepca nisu htela da čekaju porodilište. Hitna pomoć zna da izvrši porođaj, ako taj porođaj nije komplikovan, to se da uraditi i u sanitetu i na terenu i u kući, ali to ne bi trebalo da bude običaj. Apel za sve buduće roditelje, porođaj je jedna lepa stvar, stvar koja je predviđena i molba da se sve buduće majke i njihovi supruzi pripreme za taj dan, da pripreme transport. Kada dođe vreme porođaja da odu da se ovakve stvari ne bi dešavale - rekao je Stijačić.

Kaže da je prošao policijski čas i da su se tokom noći desile tri saobraćajne nesreće.

- Četiri povređene osobe, jedno gaženje pešaka sa životno ugrožavajućom povredom, oko 17-18 javnih poziva, nešto pijanstava, psihijatrijskih poziva. Sad već ulazimo u one stare tokove - kazao je Stijačić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.