HOROR NA ZVEZDARI: Nasilnik tukao policajce, povredio dva službenika MUP
ilustracija, Foto: Printscreen

užas

HOROR NA ZVEZDARI: Nasilnik tukao policajce, povredio dva službenika MUP

Povređeni Đ.M. je i potpredsednik Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije

Objavljeno: 19:59h

Napad na službenike

Rutinska intervencija policije zbog svađe komšija u vezi šetanja psa i korišćenja zajedničkog dvorišta u Golubačkoj ulici u beogradskom naselju Zvezdara, pretvorila se u surovi napad na dvojicu službenika MUP-a, od kojih je jedan zadobio povrede desne ruke.

Do incidenta je došlo kada su dva pripadnika MUP-a posle poziva došla u Golubačku ulicu broj 6, pošto je tokom žučne rasprave, jedan od stanara pretio drugom da će ga ubiti.

U trenutku intervencije dvojice policajaca, koji su nastojali da spreče oštru raspravu komšija, koja je uzbunila ceo komšiluk, Golubačkom ulicom je prolazio nepoznati muškarac, koji se bez ikakvog razloga policajcima obratio na najgrublji način.

On je uz brojne uvrede zapretio da će ih ubiti, posle čega je policijski službenik R.M. krenuo za njim i zatražio mu ličnu kartu. Nepoznati muškarac je međutim ponovo reagovao agresivno, da bi potom sa nekoliko udaraca oborio policajca na zemlju.

Nasilnik priveden

Drugi policijski službenik Đ.M. je zatim prišao i upozorio muškarca da prestane sa agresivnim ponašanjem, ali je i on brutalno napadnut pesnicama u glavu i u grudi, prilikom čega je zadobio povrede prstiju desne ruke. Policajci su potom, uprkos tome što se nasilnik otimao i naneo Đ.M.-u još jakih udaraca po telu, uspeli da ga savladaju, u čemu im je pomogla i druga patrola koja je stigla na lice mesta.

Nepoznati nasilnik priveden, ali je on, kako Kurir nezvanično zaznaje, uprkos napadu na organe reda posle saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Povređeni Đ.M. je i potpredsednik Sindikata Ujedinjeni kolektiv policije, koji je najoštrije osudio učestale napade na pripadnike MUP.

- Stiče se utsak da policajci postaju glineni golubovi. Sve češće smo svedoci napada na pripadnike MUP, a ovim putem podsećamo da je atak na organe reda, zapravo napad na državu. Ne možemo da razumemo da je ovakav nasilnik pušten na slobodu i pored nanošenja teških telesnih povreda policajcu. Zahtevamo hitnu reakciju odgovornih - navodi Sindikat.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.