SILOVATELJ IZ MALČE NEGIRA DA JE ZLOSTAVLJAO MONIKU? Potresna ispovest roditelja devojčice koju je oteo monstrum!
Slučaj Malčanski berberin / Ilustarcija, Foto: Facebook, Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO.CO.RS

SILOVATELJ IZ MALČE NEGIRA DA JE ZLOSTAVLJAO MONIKU? Potresna ispovest roditelja devojčice koju je oteo monstrum!

U porodici Karimanović se nadaju da će Ninoslav Jovanović biti adekvatno kažnjen, te da će sud doneti pravu odluku

Objavljeno: 13:15h
Jovana Jovanović

Viš sud u Nišu je potvrdio optužnicu i za 29. maj zakazao početak suđenja Ninoslavu Jovanoviću (47), poznatijem kao Malčanski berberin! Naime, on je 20. decembra prošle godine u mestu Brzi Brod oteo devojčicu M.K. (12), a sumnja se da ju je zlostavljao!

Međutim, prema pisanju Blica, Ninoslav Jovanović je navodno pokušao da ospori navode optužnice, ali je Apelacioni sud odbacio žalbu. Nezvanično, kako pišu mediji, on je navodno negirao da je M.K. zlostavljao i povređivao.

Ipak, 29. maja će Jovanović ponovo izaći pred lice pravde, dakle, na privremeno ročište!

U porodici Karimanović se nadaju da će Malčanski berberin biti adekvatno kažnjen, te smatraju da bi trebalo da odgovara za otmicu njihove ćerke M.K.

Kako su nam kazali, devojčica se uspešno oporavlja, ali ima momente kada je obuzme strah, čim se seti tog nemilog događaja koji ju je zadesio pre nekoliko meseci.

Aleksandra Karimanović
Aleksandra Karimanovićfoto: Filip Plavčić

Nadam se najboljem ishodu tj. da pravosnažno bude osuđen. Nakon toga, nećemo više imati strah od njega koji imamo sada. Treba da odgovara za sve ono što je učinio mojoj Moni. Ne daj bože nikome, nijednom detetu to što je proživela moja ćerka zbog Malčanskog berberina. Ona je dobro, oporavlja se, ali ima traume. Ponekad plače kada se seti svega toga i bude jako tužna. Gajim veliku nadu da će se vratiti i biti kao nekada, a još malo ulazi u pubertet, tako da očekujem da će biti sve bolja i da će prevazići strah, koji ima i nakon četiri meseca jer je proživela pakao. Ona je veoma hrabra i verujem da će se psihički izvući iz svega ovoga", kaže za Espreso.co.rs, Aleksandra Karimanović, devojčicina majka.

Takođe, devojčicin otac Robert Karimanović smatra, da to što Jovanović navodno pokušava da ospori navode u optužnici je neprihvatljivo, a ujedno i besmisleno.

Sagovornik Espresa dodaje, da se nada da će sud doneti odluku u njihovu korist, te da će Ninoslav Jovanović biti kažnjen.

Robert Karimanović
Robert Karimanovićfoto: Filip Plavčić

To je van pameti što pokušava da opori navode u optužnici, ako je tako! Suvišno je njega komentarisati. Verujem u sud i očekujem da će biti adekvatno kažnjen, a moja ćerka je svakako davala izjavu. Jedva ćekam da se sve ovo reši, s obzirom na to da je prošlo već četiri meseca. Ona je bolje, prati nastavu, a mi se trudimo da je zabavimo i ulepšamo joj trenutke, čak igramo i neke društvene igre", kaže za Espreso.co.rs Robert Karimanović.

Podsetimo, za Ninoslavom Jovanovićem je policija tragala 17 dana nakon što je oteo devojčicu M. K. (12), koja je nakon višenedeljne potrage spasena, ali je berberin uspeo da pobegne.

foto: Foto: printscreen / Filip Plavčić

Potom je viđen u u jednoj kući kod NIša, pa je za njim usledila potraga žandarmerije i policije, a policijska patrola je uspela da mu se neopaženo prikrade na groblju i uhapsi ga.

Čim su ga ugledali, opkolili su ga i o tome izvestili nadležne organe da je osoba koju su pronašli zapuštenog izgleda i da odgovara Jovanovićevom opisu.

Nakon toga, saslušan je u tužilaštvu i određen mu je pritvor zbog sumnje da je počinio otmicu i silovanje, a za ova krivična dela mu po novim izmenama zakona može biti izrečena i kazna doživotnog zatvora.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.