GOSTI KAFANE U SJENICI SU BILI U ŠOKU DOK SU GLEDALI OVU SCENU: Za dlaku izbegnuta tragedija
Gosti su sprečili najgore, ilustracija, Foto: Dado Đilas

u zadnji čas

GOSTI KAFANE U SJENICI SU BILI U ŠOKU DOK SU GLEDALI OVU SCENU: Za dlaku izbegnuta tragedija

Ostali gosti u kafani uspeli su da smire situaciju i da ubede M.U. da baci nož iz ruku.

Objavljeno:

Pripadnici policije u Sjenici uhapsili su M. U. (55) iz ovog mesta koji je osumnjičen da se u svojoj kafani posvađao sa gostom i da mu je prislonio nož na vrat.

Kako saznaje Informer, gost je tom prilikom zadobio ogrebotine. Njih dvojica su, saznaje Informer, sedeli i jedno vreme normalno razgovarali, a zatim je došlo do svađe i fizičkog sukoba. M.U. je uzeo nož i stavio ga pod grlo četrdesetogodišnjem muškarcu i tada ga je pitao da li hoće da pređe sečivom preko njegovog vrata.

Ostali gosti u kafani uspeli su da smire situaciju i da ubede M.U. da baci nož iz ruku. Nekoliko trenutaka kasnije, četrdesetogodišnji gost staklenom flašom udario je M.U. u predelu glave i naneo mu povrede. Kako se navodi u policijskom saopštenju, M.U. je osumnjičen da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

-Protiv gosta ugostiteljskog objekta podneta je krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje lake telesne povrede, navodi policija. Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom M. U. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.