LEGIJA SE KRIO PRERUŠEN U MONAHA! Kristijan Golubović ispričao zašto nije mogao da veruje ŠTA ULEMEK RADI
Kristijan Golubović i Milorad Ulemek Legija, Foto: Printscreen

HIT PRIČA

LEGIJA SE KRIO PRERUŠEN U MONAHA! Kristijan Golubović ispričao zašto nije mogao da veruje ŠTA ULEMEK RADI

Legija je bio majstor za prerušavanje

Objavljeno: 15:11h

Kristijan Golubović jednom prilikom je za medije ispričao da pre nego što se Milorad Ulemek Legija predao vlastima 2004. godine, tajno sreo sa njim u kafani, i da je Legija tada bio prerušen u vladiku!

Navodno, Golubovića to nije začudilo jer, kako je rekao, je Legija bio majstor za prerušavanje.

- Sreli smo se kod naših zajedničkih prijatelja. Iznenadilo me što je uopšte u Srbiji, i što je on uopšte u tom stanju maskiranja kad on nije imao potrebe za tim. On je mogao bez ikakve legitimacije, kad je hteo i gde je hteo da ode. Mogao je da se prošeta preko svake granice Srbije sa okolnim zemljama.

- Nisam mogao da shvatim šta će on u Beogradu, i to tako prerušen. Ali, on je voleo svoju decu... On je jedna nežna osoba, emotivna, kao otac... On nije mogao da ode i da ostavi neke svoje verne prijatelje iz jedinice po zatvorima, njihove familije gladne i u neizvesnosti dok su svi pretili da će se svetiti upravo toj deci, on je hteo da svojom blizinom, prerušen, kaže "tu sam za vas". Bio je tu i za pale drugove, i hteo je da pokaže da će proći ili ubijen ili zatvoren, ali da nikada neće otići!

Pitao ga je, kako priča Golubović, da li Legija želi da ga sklone bilo gde, u neku od zemalja u inostranstvu.

- Mogli smo da kupimo neki ranč za 50.000 dolara. Rekao sam mu: "ko će bilo šta da te pita. Ti imaš jaku moć transformacije, pustiš neku bradu, teraš ovce, šetaš kera, briga te..." - ispričao je Golubović..

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.