OVO SU BRAĆA NASTRADALA U UDESU KOD UMKE: BMW su morali da seku, zakucao se u stub PUNOM BRZINOM (FOTO)
Nastradala braća, Foto: Novosti

TUGA DO NEBA

OVO SU BRAĆA NASTRADALA U UDESU KOD UMKE: BMW su morali da seku, zakucao se u stub PUNOM BRZINOM (FOTO)

Na mestu stravičnog prizora morale su da intervenišu i ekipe vatrogasaca, koje su sekle vozilo ne bi li iz njega izvukle beživotna tela dva mladića

Objavljeno:

Braća D. A. (32) i M. V. (22) smrtno su stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak oko 15.50 dogodila u naselju Rucka, kod Umke.

Nesrećni mladići podlegli su povredama na mestu, nakon što se njihovo vozilo u punoj brzini zakucalo u električni stub. Ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt mladića.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, braća su se kretala iz pravca Rucke ka Maloj Moštanici. Iz zasada neutvrđenih razloga, vozač automobila marke "BMV 318 karavan" izgubio je kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

Tom prilikom, vozilo se zakucalo u banderu. Auto se pri veoma velikoj brzini popeo na dva točka i krovom udario u stub električne energije, a dva brata izdahnula su na mestu.

Na mestu stravičnog prizora morale su da intervenišu i ekipe vatrogasaca, koje su sekle vozilo ne bi li iz njega izvukle beživotna tela dva mladića.

Koliko je udarac bio snažan, uverili su se i reporteri "Novosti". Smrskani karavan podignut na banderu jasno je ukazivao da ova nesreća nije mogla proći bez žrtava. Dokaz za to su i dva tela pokrivena belim najlonom. Jedan od braće ležao je na drugoj strani puta, dok je drugi bio pored automobila.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.