SRPSKI SVEŠTENIK UMLATIO ŽENU OD BATINA! Policija mu pronašla i pištolj i noževe, ali da čujete njegovo opravdanje!
Da li je reč o povratniku u nasilju?, Foto: Profimedia

NEČUVENO

SRPSKI SVEŠTENIK UMLATIO ŽENU OD BATINA! Policija mu pronašla i pištolj i noževe, ali da čujete njegovo opravdanje!

Čini se da je ovaj slučaj mnogo kompleksniji nego što na prvi pogled deluje

Objavljeno: 12:23h

Javnost je prethodnih dana uzburkao slučaj sveštenika koji je uhapšen zbog nasilja u porodici.

Međutim, čini se da je ovaj slučaj mnogo kompleksniji nego što na prvi pogled deluje. Podseća na dramu u četiri čina:

1) Naime, sveštenik je više puta šakom udarao u glavu i telo svoju suprugu, a zatim je oborio na pod. Ona, inače, nema vidljive povrede.

2) Opravdano, popadija je muža prijavila policiji za nasilje u porodici. Međutim, to nije sve. Prijavila ga je i zbog posedovanja oružja, tačnije pištolja "CZ M-70" s dva okvira i municijom, koji su nadležni i pronašli kod njega u automobilu, iza vozačevog sedišta.

foto: Profimedia

3) Sveštenikov odgovor/opravdanje je zaista neverovatno. On je rekao da je pištolj uzeo od jedne vernice koja dolazi u crkvu i da je imao nameru da oružje preda policiji. Ali ni to nije sve! Policija je kod popa pronašla i više noževa, koji su mu oduzeti.

4) On je odmah uhapšen i priveden na saslušanje u nadležnu policijsku stanicu. Protiv njega je podneta krivična prijava za nasilje u porodici u redovnom postupku i izrečene su mu hitne mere. Za njega je nadležno tužilaštvo tražilo produženje mera - iseljenje iz stana i zabranu prilaska i komuniciranja sa suprugom, dok će za krivično delo nasilja i držanja pištolja prijava, odnosno istraga, ići u redovnom postupku.

S obzirom na to da je tužilaštvo tražilo da se produži hitna mera udaljavanja, postavlja se pitanje da li je sveštenik povratnik u nasilju?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.