HOROR DETALJI ZLOČINA U BEČEJU: Sin zatekao majku u lokvi krvi, ISEČENU MAČETOM, a u šupi JE BIO LEŠ
Klara, Foto: Facebook

STRAŠNO!

HOROR DETALJI ZLOČINA U BEČEJU: Sin zatekao majku u lokvi krvi, ISEČENU MAČETOM, a u šupi JE BIO LEŠ

Klara je prevezena u bolnicu, gde je operisana i trenutno je stabilno

Objavljeno:

Klara T. (56) iz Bečeja teško je povređena kada ju je nevenčani suprug Janoš L. (64) iskasapio mačetom u njenoj kući, i to posle žestoke svađe kojoj su prisustvovali Klarini maloletni unuci, kao i sin i snaja. Janoš L. je misteriozno preminuo kada je policija došla da ga uhapsi.

Nezapamćeno porodično nasilje dogodilo se u nedelju kasno po podne, kada su se Klara i Janoš posvađali.

- Njih dvoje su živeli u njenoj kući, a u istom domaćinstvu žive i njeni sin, snaja i unuci. Kada su prekjuče počeli da se svađaju, Klarin sin je pokupio decu i ženu i odveo ih iz kuće kako ne bi slušali psovke i uvrede i da se deca ne bi potresala - kaže izvor i nastavlja:

- Janoš je iskoristio to što je ostao sam sa ženom i uzeo je mačetu, kojom je osakatio ženu. Isekao joj je četiri prsta leve šake, posekao je po glavi, ali i čitavom telu. Pošto se žena onesvestila, on je mislio da ju je ubio, ostavio je u lokvi krvi i otišao u šupu da spava.

Klarin sin posle nekog vremena vratio kući, najverovatnije kako bi smirio uzavrele strasti između majke i njenog partnera, ali da je zatekao majku u lokvi krvi.

- Pozvao je Hitnu pomoć i policiju. Klara je prevezena u bolnicu, gde je operisana i trenutno je stabilno - kaže izvor i dodaje da je Janoš L. nađen u šupi.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.