Odveo je decu da ne slušaju viku, a kad se vratio ugledao je majku u krvi, isečenih prstiju: Detalji užasa u Bečeju
ilustracija, Foto: Printscreen/Liveleak

horor

Odveo je decu da ne slušaju viku, a kad se vratio ugledao je majku u krvi, isečenih prstiju: Detalji užasa u Bečeju

U Novom Selu Janoš L. (64) napao nevenčanu partnerku Klaru T. (56) i iskasapio je mačetom. Osumnjičeni pronađen u šupi, lekari pokušali da ga reanimiraju

Objavljeno:

U Novom Selu Janoš L. (64) napao nevenčanu partnerku Klaru T. (56) i iskasapio je mačetom. Osumnjičeni pronađen u šupi, lekari pokušali da ga reanimiraju

KUĆA u Ulici neznanog junaka 13 u Novom Selu, u Bečeju, u nedelju uveče, bila je poprište krvave drame. Klara T. (56) pronađena je sa odsečenim prstima i brojnim povredama, a njen nevenčani partner Janoš L. (64), za koga se sumnja da je unakazio nesrećnu ženu, nađen je u šupi bez vidljivih povreda. Iako su lekari pokušali da ga reanimiraju, to im nije uspelo, a telo je preneto u novosadski Institut za sudsku medicinu, gde će se obdukcijom utvrditi tačan uzrok smrti.

Krvavoj drami u nedelju uveče, oko 19.20, u vreme policijskog časa, prethodila je svađa nevenčanih supružnika. Zasada je nepoznato zbog čega je došlo do prepirke između Klare i Janoša, ali prema nezvaničnim saznanjima, između njih je i ranije bilo razmirica. Galamu i viku je, kako saznajemo, čuo i sin nesrećne žene, koji sa suprugom i dvoje dece takođe živi u kući njegove majke.

- Da bi decu poštedeo nemilih scena, on i supruga su ih odveli odatle - saznajemo nezvanično. - Sin se, međutim, kasnije vratio da proveri da li se situacija u kući smirila, i tada je u kući naišao na stravičan prizor. Odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

Medicinska ekipa je teško povređenu Klaru sa odsečenim prstima i brojnim povredama po glavi i licu prevezla u Urgentni centar u Novom Sadu. U šupi u dvorištu pronađen je Janoš kako leži sa licem prema zemlji. Pored njega je bila krvava ručno napravljena mačeta. Jedva je davao znake života, a pokušaji lekara da ga ožive, bili su bezuspešni.

Pojedini poznanici vanbračnih supružnika, uznemireni onim što se desilo, kažu da je i ranije između njih dolazilo do svađa, jer je Janoš zamerao Klari što je povremeno odlazila u inostranstvo da radi kao negovateljica. On je od nje, navodno, tražio da to više ne čini.

- Nismo ništa čuli, jer zbog policijskog časa rano se zatvorimo u kuće i ne izlazimo, a da se nešto dogodilo u toj kući, shvatili smo kada smo čuli sirene policije i Hitne pomoći - kažu meštani ovog dela Bečeja. - To je strašno, sve nas je uznemirilo i uplašilo.

TEŠKE VIŠESTRUKE POVREDE

KLARA T. se nalazi u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine, gde je primljena u nedelju oko 20.45. U ovoj zdravstvenoj ustanovi, za "Novosti", rekli su da ima teške povrede u vidu traumatskih amputacija prstiju obe šake i prelomima kostiju ručja.

- Ima posekotine lica, kao i u potiljačnom predelu sa prelomom potiljačne kosti - navode u pi-ar službi KCV. - Posle kompletne dijagnostike i operativnog zahvata, pacijentkinja je zadržana na daljem bolničkom lečenju i opservaciji.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.