NEDAVNO SE OŽENIO I PLANIRAO JE DA IDE U INOSTRANSTVO... Ovo je Marko koji se 1. maja utopio u Srebrnom jezeru
Marko se posle proslave 1. maja utopio u Srebrnom jezeru, Foto: Privatna arhiva/Nebojša Mandić

TRAGEDIJA

NEDAVNO SE OŽENIO I PLANIRAO JE DA IDE U INOSTRANSTVO... Ovo je Marko koji se 1. maja utopio u Srebrnom jezeru

Marko je kobnog dana bio sa prijateljima i devojkom u vikendici na Srebrnom jezeru

Objavljeno:

"Marko je bio divan dečko, dobar drug, uvek nasmejan, vredan... U avgustu je trebalo da slavimo njegov rođendan, a nedavno se i oženio. Planirao je da sa porodicom ode u inostranstvo, pošto mu tamo živi otac, ali dogodila se ova tragedija..."

Ovim rečima, i dalje u šoku i neverici zbog smrti svog rođaka Marka K. koji se spletom nesrećnih okolnosti utopio na Srebrnom jezeru tokom proslave prvomajskih praznika, započinje svoju ispovest njegova rođaka...

Marko je kobnog dana bio sa prijateljima i devojkom u vikendici na Srebrnom jezeru. Uveče su, oko tri sata iza ponoći, po svemu sudeći pod dejstvom alkohola, Marko i dvojica drugara, sela u čamac i krenuli su preko jezera. Ostatak ekipe ostao je kod vikendice...

Međutim, u limeni čamac je počela da ulazi voda i on se ubrzo prevrnuo... Dvojca drugara su se spasila, a Marka je voda povukla na dno jezera. Njegovi bližnji su ispričali da je umeo da pliva, nije bio dobar plivač kažu, ali je umeo.

- Strašna vest o smrti je njegovog oca zatekla u Austriji i on je čovek odmah istog dana došao u Srbiju. Marko je bio mlad, imao je nepune 22 godine, ali i pored mladih godina bio je izuzetno vredan. Ima tri sestre, jednu bliznakinju i dve starije. Radio je na kombajnu, imao je svoju teretanu gde se okupljalo njegovo društvo - priča za "Blic" rođaka Marka K.

foto: Privatna arhiva

Mladi Marko tek je udahnuo život. Sa svojom odabranicom planirao je da proširi porodicu i da svi zajedno odu iz Srbije. Snovi mladića ugašeni su kobne noći između 1. i 2. maja.

Dvojica njegovih prijatelja, koji su uspeli da isplivaju na obalu, prijavili su Markov nestanak u Velikom Gradištu. Posle opsežne potrage pripadnika Žandarmerije, njegovo telo je pronađeno u Srebrnom jezeru.

- U avgustu je trebalo da slavi rođendan i da objavi venčanje, a eto, u utorak ćemo ga sahraniti - priča i dalje potresena devojka.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.