PREVARILI SU SE AKO SU TO MISLILI! MUP izveo akciju, zaplenili su nešto neverovatno! Stefanović progovorio o tome
Nebojša Stefanović, Foto: Youtube printscreen

udarac narko-dilerima

PREVARILI SU SE AKO SU TO MISLILI! MUP izveo akciju, zaplenili su nešto neverovatno! Stefanović progovorio o tome

On je poručio da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa korona virusom...

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova samo ove nedelje zaplenili su više od 190 kilograma narkotika, čime su, kako navodi potpredsednik vlade i ministar Nebojša Stefanović zadali odlučan udarac narko-dilerima.

"Želim da iskažem ogromnu zahvalnost pripadnicima policije koji i u vanrednom stanju ne zaboravljaju svoj osnovni zadatak - borbu protiv kriminala", naveo je Stefanović, prenosi MUP u saopštenju.

On je poručio da ovi rezultati jasno govore da su se prevarili svi oni koji su pomislili da će uspeti da iskoriste trenutak dok se Srbija suočava sa korona virusom, a pripadnici policije snažno bore da pomognu zdravstvenom sistemu da suzbije ovu opaku bolest.

"Prevarali su se ako su mislili da policija neće obratiti pažnju i da neće imati snažan odgovor na svaku njihovu aktivnost. Tako će biti i ubuduće", rekao je Stefanović.

On je naveo da ni trenutna situacija ni budući zadaci koje bude dobila od građana Srbije, policiju neće sprečiti da istovremeno bude i jedan od najsnažnijih štitova u borbi protiv kriminala.

"Naša deca i naši građani biće sigurni, a mi ćemo i tokom ove godine nastaviti sa snažnim udarom na narko-dilere", poručio je ministar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.