NOVI DETALJI UBISTVA DETETA KOD BRUSA: Beba je bila živa, mrdala je i udahnula vazduh!
Bacila je svoju bebu u đubre. ilustracija, Foto: AP, Ilustracija

čedomorstvo

NOVI DETALJI UBISTVA DETETA KOD BRUSA: Beba je bila živa, mrdala je i udahnula vazduh!

Prema nezvaničnim saznanjima, ni momak sa kojim je zatrudnela, a sa kojim se videla poslednji put krajem prošle godine, nije znao za njenu trudnoću. Tek

Objavljeno:

Porodilja J. Đ. (21) iz brusa priznala u ponedeljak krivicu kod tužioca. Kaje se što je dete bacila na smetlište u selu Batote.

Beba je bila živa, mrdala je i udahnula vazduh - ispričala je u ponedeljak na saslušanju u Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu J. Đ. (21), porodilja koja je novorođenče ostavila u džaku praška na smetlištu u selu Batote nedaleko od porodične kuće. Kako se nezvanično saznaje, osumnjičena za ubistvo deteta pri porođaju do detalja je rekonstruisala sve što se dogodilo kobnog dana.

- Krenuli su bolovi i ja sam se porodila u kupatilu, niko mi nije pomogao - ispričala je J. Đ., koja se kaje zbog svega učinjenog.

- Beba je udahnula, tako znam da je bila živa... Krila sam trudnoću, nikome ništa nisam govorila. Zbog straha od toga šta će roditelji i poznanici da mi kažu, eto sve se tako dogodilo...

Osumnjičena J. Đ., koja je veoma teško podnela porođaj u kućnim uslovima, ali koja se, kako se saznaje, grize zbog toga što je ostavila bebu na smetlištu, ispričala je i kako ju je umotala u peškir, a onda stavila u prazan džak od praška i odnela nekih stotinak metara od porodične kuće.

Prema nezvaničnim saznanjima, ni momak sa kojim je zatrudnela, a sa kojim se videla poslednji put krajem prošle godine, nije znao za njenu trudnoću. Tek kada se sve završilo, ona je svima ispričala istinu.

Osnovnom javnom tužilaštvu u Brusu je predočeno da uskoro očekuju obdukcioni nalaz, a u međuvremenu istraga se nastavlja saslušanjem svedoka.

Nađena i posteljica

Telo bebe našli su istražitelji krajem prošle nedelje, a nađena je i posteljica. Bebine nožice virile su iz peškira u koje je telo bilo umotano i ostavljeno u džaku od praška.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.