ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAPŠENJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA U SRBIJI: Pažljivo ga pogledajte (VIDEO)
Foto: Printscreen

pobunili se

ISPLIVAO NOVI SNIMAK HAPŠENJA ZA VREME POLICIJSKOG ČASA U SRBIJI: Pažljivo ga pogledajte (VIDEO)

Podsećamo da je večeras epidemiolog doktor Pregrag Kon najavio da je pred nama samo još jedan vikend u kome će važiti zabrana kretanja

Objavljeno:

U naselju Braća Jerković u Beogradu večeras je došlo do hapšenja u toku aplauza medicinskim radnicima, koji je kao i svakog dana bio u 20 časova.

Na snimku se vidi kako policija privodi nepoznatog mladića. Razlozi hapšenja su za sada nepoznati, ali se pretpostavlja da je mladić prekršio zabranu kretanja koja je nastupila pre dva dana i traje do sutra ujutru.

? @ralesdg

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) дана

U komentarima na društvenoj mreži Instagram pojedini korisnici navode da je u pitanju pijani poštar, dok drugi pak tvrde da nije više u pitanju aplauz.

Građani Srbije od početka vanrednog stanja, odnosno od prvog dana kad je nastupila zabrana kretanja, aplaudiraju tačno u 20 časova u znak podrške svima onima koji su na prvoj liniji fronta u borbi protiv korona virusa, medicinskim radnicima, njihovom pomoćnom osoblju, prodavcima, čistačima i svima onima koji se danonoćno brinu o nama.

Podsećamo da je večeras epidemiolog doktor Pregrag Kon najavio da je pred nama samo još jedan vikend u kome će važiti zabrana kretanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.