MRVIO SAM KOSTI, TUKAO ČEKIĆEM, PLJAČKAO NEKAŽNJENO... Kristijan Golubović otkrio: TRI ŽIVOTA JE MALO DA ODROBIJAM
Foto: Printscreen

ispovest

MRVIO SAM KOSTI, TUKAO ČEKIĆEM, PLJAČKAO NEKAŽNJENO... Kristijan Golubović otkrio: TRI ŽIVOTA JE MALO DA ODROBIJAM

Rekordnih pet miliona

Objavljeno:

Kristijan Golubović priznao da nikad nije osuđen za brojne pljačke banki i juvelirnica u Nemačkoj, Jednog čoveka sam izbo, drugog tukao čekićem, nekima mrvio kosti..., nabrajao je bivši osuđenik

Da sam odgovarao za sve što sam uradio, tri života bih proveo u zatvoru, najmanje! Postoje mnoga dela, velika i mala, za koja nisam osuđen. Nekažnjeno sam pljačkao banke i juvelirnice u Nemačkoj, jednog čoveka sam izbo, drugog tukao čekićem, nekima mrvio kosti... Svašta sam radio, priznao je Kristijan Golubović, koji je nedavno izašao iz zatvora, gde je odslužio osmogodišnju kaznu zbog šverca heroina.

Rekordnih pet miliona

Kako je istakao ovaj kontroverzni Zvezdarac, koji je 20 godina proveo iza rešetaka zbog raznih krivičnih dela, rekordnu sumu novca je oteo pre tridesetak godina iz jedne banke u Nemačkoj. Tada je ukrao 5,4 miliona maraka, od čega mu je dobar deo plena ispao prilikom bekstva na motoru, ali nikad nije osuđen za to!

Na drugoj strani, Golubović je priznao da je umeo da ukrade i čokoladicu iz trafike!

- Na kocki sam jedne večeri zaradio 88.000 evra i odmah posle sam sa ženom i detetom iz kioska ukrao "mars" čokoladicu, kao da sam kleptoman. Samo sam uzeo čokoladicu i otišao, ali da mi je prodavac tražio pare, dao bih mu. Ne znam šta mi je bilo. Ali se dešavalo i da uletim džipom u neki izlog i da uzmem najskuplje satove i za to nikad nisam uhvaćen - priznao je Kristijan.

On je, inače, u utorak potpisao još jedan ugovor sa "Pink medija grupom" o učešću u novoj sezoni rijalitija "Zadruga 4", koji bi trebalo da počne 6. septembra. Zvanično nije saopšteno koliko novca će dobiti za taj angažman, mada je prethodno Kristijan sam nagovestio za Informer da mu je nuđeno između 300.000 i 400.000 evra!

Ostaće upamćeno i da je pre pet godina, tokom boravka na "Farmi", akter kultnog dokumentarca

"Vidimo se u čitulji" ustalasao javnost izjavom da je Aleksandra Kneževića Kneleta, čije je ubistvo do danas nerasvetljeno, likvidirao izvesni Bora iz Dalja!

Ošamario Šiptara, ovaj ga izrešetao!

Kristijan se često hvalio da mu po snazi gotovo niko nikad nije mogao da parira, izdvajajući samo Đorđa Božovića Gišku kao jedinog pravog "viteza", koji mu je bio uzor. Ipak, priznao je da je dobio "lekciju" od pokojnog Dušana Spasojevića Šiptara, vođe "zemunskog klana":

- Jednom sam Šiptaru udario šamar, a on je došao sutradan i spucao me sa 20 metaka! Sledeći put sam dobro gledao da li da mu lupim šamar, pucam u noge ili da ga ubijem. Ali ku*ac moj ću da se zaje*em više, jer ako ga udarim, znam da me čeka sačekuša.

- Došao sam kod Arkana usred noći s mastifom za Boru iz Dalja, koji je ubio Kneleta. Taj momak je bio dobra duša, ali klasičan mentolac. Knele je pokojni jer su ga voždovački "upaljači" (misli na vođe "voždovačkog klana", prim. aut.) uhvatili pod svoje, uvukli u svet droge i napalili da ne vrati "roleks" i džip, koje je pozajmio od zeta Radeta Ćaldovića Ćente. Zato je Knele ubijen - otkrio je tada Golubović, od koga se očekuje da će u "Zadruzi 4" nastaviti da animira publiku anegdotama iz živopisnih devedesetih.

Svedok 300 ubistava

Kristijan je u "Farmi" takođe izjavio da je bio svedok 300 ubistava, ali i da je sam "izbo jednog čoveka, drugog tukao čekićem, trećeg bajonetom, nekima mrvio kosti...". Vojislavu Šešelju, koji se pojavio nakratko kao gost u tom rijalitiju, lično se obratio: "Trebalo je da vas ubijem 1991. iz snajpera, ali mi je ruka zadrhtala!". - Informer.rs

- Ko je naručio to ubistvo, Arkan? - upitao ga je Šešelj, ali Kristijan nije hteo da otkrije taj "detalj".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.