BIO JE KIVAN ŠTO GA JE OSTAVILA PA JOJ JE PRISLONIO GASNI PIŠTOLJ POD GRLO! Novi detalji mučenja u Boru!
Policija, ilustracija, Foto: Sonja Spasić

ZLOČIN

BIO JE KIVAN ŠTO GA JE OSTAVILA PA JOJ JE PRISLONIO GASNI PIŠTOLJ POD GRLO! Novi detalji mučenja u Boru!

Nezvanično, S.M. je na saslušanju negirao da je počinio to delo, ali su ga dokazi demantovali....

Objavljeno:

D. M. (52), iz Bora koju je 21. aprila, uz pretnju gasnim pištoljem, ispred Doma zdravlja u tom gradu oteo bivši momak S. M. (36), tri dana je provela vezana kanapom u polurazrušenoj kući u šumi koja se nalazi između Bora i Žagubice.

S.M. koji je bio kivan što ga je D.M. sa kojom je bio u intimnoj vezi, ostavila. Sačekao ju je kada je izlazila iz bolnice, prislonio joj joj gasni pištolj pod grlo i ugurao je u kola, nakon čega ju je odvezao u straćaru usred šume. Po saznanjima ‘’Novosti’’, on je ženu tu, najpre, brutalno isprebijao i naneo joj povrede u vidu povreda na glavi, podliva po telu, oguljotina, modrica i otvorenih rana. Pretukao ju je, kažu naši sagovornici, tako brutalno du su se i lekari zaprepastili kada su je videli.

Nakon brutalnog iživljavanja, S.M. je vezao nesrećnu ženu i kazao joj da će je ostaviti u oronuloj čatmari, ‘’sve dok dobro ne razmisli kako se on osećao jer mu je slomila srce’’. Nakon toga, konopcem je vezao ženu, seo u auto i otišao u svoju kuću, u selu nadomak Žagubice.

Nesrećna žena je naredna tri dana provela vezana na zemljanom podu. Kako saznajemo, dok je pokušavala da se oslobodi veza ali je 24. aprila, nekako, uspela da se odveže i pobegne. Besciljno je lutala šumom i samo je pukom srećom došla do magistralnog puta.

Tu su je pokupili radnici koji rade na seči šume, smestili je u kamion i odvezli u bolnicu. Lekari su, kada su videli u kakvom je stanju žena, bili, najblaže rečeno, zaprepašćeni prizorom koji su ugledali.

Žena je bila sva u ranama, iscepana… Od straha je jedva mogla da govori. Odmah joj je pružena prva pomoć, nakon čega je S.M. uhapšen zbog krivičnog dela protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje.

Nezvanično, S.M. je na saslušanju negirao da je počinio to delo, ali su ga dokazi demantovali. Na kraju je, ipak, priznao delo, uz opravdanje da mu je D.M. slomila srce i da je želeo da joj se osveti.

Nesrećna žena je sada stabilno i pod budnim je nadzorom lekara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.