ALKOHOL JE KUMOVAO UBISTVU U ČENTI: Počelo je sa druženjem, a ONDA JE PALA KRV!
Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić, Ilustracija

Meštani u šoku

ALKOHOL JE KUMOVAO UBISTVU U ČENTI: Počelo je sa druženjem, a ONDA JE PALA KRV!

Zrenjaninska policija je telo pronašla u bunaru

Objavljeno:

Istraga nakon ubistva Save P. (28) u Čenti, čije je telo pronađeno u bunaru u petak popodne zbog čega je uhapšen Joca M. iz Čente, utvrdiće šta je tačno prethodilo brutalnoj tuči sa tragičnim ishodom. U međuvremenu, poznanici Joce M. pričaju da su se ova dva sugrađanina družila i da su često pili zajedno, pa tako sumnjaju da je zločinu kumovao alkohol.

Nakon što je u petak u večernjim satima na jednom imanju kod Čente pronađeno beživtno telo Save P, a na njemu uočeni tragovi nasilne smrti, ubrzo je uhapšen i njegov prijatelj zbog sumnje da je počinio ubistvo.ar

Šta je tačno prethodilo ubistvu, utvrdiće istraga koja je u toku, a "Novosti" u međuvremenu prenose da su Joca i Sava kobnog dana pili u kući zajedničkog poznanika (42), kod kojeg su se i redovno okupljali i pili. Po svemu sudeći, nakon ispijene velike količine alkohola, Marić i Petrov su se posvađali i potukli.

Kasnije, u večernjim časovima, zrenjaninska policija u bunaru u dvorištu kuće u kojoj se tuča odigrala, pronašla je beživotno telo mladića koga u Čenti svi znaju po nadimku Darko.

Zrenjaninska policija je telo pronašla u bunaru

Meštani u šoku

Meštani pitomog banatskog sela, koji ovih dana, disciplinovano poštuju mere izolacije i karantina, u neverici da se ubistvo dogodilo, u telefonskim kontaktima međusobno prepričavaju događaj sa tragičnim epilogom i poznavajući ove lokalne momke, sklone gotovo svakodnevnom alkoholisanju, ne veruju da se ubistvo dogodilo.

- Marić je deset puta fizički snažniji, od Petrova, koji je bio krhke građe i ne verujem da je bio svestan da ga je ubio, jer su često sedeli i pili zajedno baš u kući tog svog poznanika.Šta je razlog svađi i tuči, zaista ne znam - kaže za " Novosti" meštanin Čente, u telefonskom razgovoru.

Stvarni razlog sukoba i fizičkog obračuna, u kojem je Marić pretukao Petrova, utvrdiće istraga, koja treba da otkrije i nedoumicu kada je Marić, bacio telo Save Petrova u bunar, da li je on prethodno još bio živ, ili se to dogodilo nakon što je postao svestan da ga je žestokim udarcima po glavi i telu, lišio života.

Inače i ubica i ubijeni, živeli su u komšilku, ali odbačeni od svojih porodica, Marića je napustila supruga i petoro dece, dok je Petrov, živeo u napuštenoj kući sam, daleko od oca i svoja dva brata.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.