LIK IZ NEGOTINA USRED POLICIJSKOG ČASA PRAVIO HAOS! Zakucao se automobilom u drvo, SAMO GA JE JEDNO SPASILO
Uspeo je da bude nepovređen, ilustracija, Foto: Tamara Trajković, Ilustracija

izvukao se

LIK IZ NEGOTINA USRED POLICIJSKOG ČASA PRAVIO HAOS! Zakucao se automobilom u drvo, SAMO GA JE JEDNO SPASILO

Na “smartu” su se odmah aktivirali vazdušni jastuci.

Objavljeno:

I.M. iz Negotina teško je povređen kada je vozeći, pretpostavlja se neprilagođenom brzinom, izgubio kontrolu nad “smartom” i udario u drvo na glavnoj negotinskoj saobraćajnici, poreko puta ulaza u bolnicu, u petak oko 18 sati i 30 minuta tokom policijskog časa.

Ovaj Negotinac, prema priči stanara okolnih zgrada, došao je iz pravca negotinskog naselja Miloševski put, pored kružnog toka i nastavio ka raskrsnici, ali je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

- Čuo se jak prasak i lomnjava stakla. „Smart“ je polomio drvo, odbio se i udario u drugo stablo, a zatim se prevrnuo na bok – saznaje se od stanara koji su sve ovo posmatrali sa terasa.

Prava je sreća da je u toku policijski čas jer je ova ulica jedna od najprometnijih zbog neposredne blizine bolnice i doma zdravlja, kao i nekoliko apoteka.

Na “smartu” su se odmah aktivirali vazdušni jastuci. Povređenog vozača su iz olupine izvukli vatrogasac Ljubiša Grekulović, koji nije na bio na dužnosti, i Predrag Spnulović.

Na lice mesta odmah su došle ekipe negotinske Hitne pomoći i odeljenja hirurgije, ali i policija i pripadnici Vatrogasno-spasilačkog odeljenja koji odmah intervenisali zbog opasnosti da se automobil zapali i eksplodira.

Vozaču je ukazana neophodna lekarska pomoć, a zbog mogućih unutrašnjih povreda hitno je transportovali za Bor na skener glave i gornjeg abdomena.

Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta. Uzrok saobraćajne nezgode je, najverovatnije, neprilagođena brzina, ali će dalja istraga utvrditi okolnosti pod kojima je ona nastala.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.