UHODIO JE, PA PUCAO U NJU! Protiv čoveka koji je probao da ubije ženu u pekari sad je OBUSTAVLJEN POSTUPAK
Gordana Kukolj i Ahme Halilović, Foto: Privatna arhiva

OVO SU RAZLOZI

UHODIO JE, PA PUCAO U NJU! Protiv čoveka koji je probao da ubije ženu u pekari sad je OBUSTAVLJEN POSTUPAK

Prekidu istrage prethodilo je puštanje Halilovića u kućni pritvor bez elektronskog nadzora u decembru prethodne godine

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu prekinulo je istragu protiv Ahme Halilovića (60), osumnjičenog da je teško ranio Gordanu Kukolj (37) u pekari na Banovom brdu, zbog njegovog lošeg zdravstvenog stanja, saznaje "Blic".

Tužilaštvo je naložilo prekid istrage protiv Halilovića, jer je veštačenjem osumnjičenog utvrđeno da mu je teško narušeno zdravlje.

Samim tim istraga će biti nastavljena kada se ovaj muškarac oporavi, kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Prekidu istrage prethodilo je puštanje Halilovića u kućni pritvor bez elektronskog nadzora u decembru prethodne godine. On je tada, kako je "Blic" pisao, pušten u kućni pritvor zbog lošeg zdrastvenog stanja.

- Tužilaštvo se žalilo na ovu odluku suda, međutim, Krivično vanpretresno veće potvrdilo je prvobitnu odluku i u odnosu na Halilovića određena je mera zabrane napuštanja stana uz zabranu da prima druge ljude u stan - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Podsetimo, pucnjava se dogodila 25. oktobra u pekari u Radničkoj ulici, kada je naoružani muškarac upao u lokal gde Gordana Kukolj radi godinama.

On je počeo da lomi sve pred sobom, da bi zatim pucao u nju, a potom ispalio sebi hitac u glavu.

Progonio je

Prema nezvaničnim informacijama, Gordana, koja je udata i majka četvoro dece, i Ahmo su bili u vezi oko tri nedelje. I on je oženjen i ima dva sina. Njih dvoje su se, kako se sumnja, upoznali u pekari, gde je osumnjičeni bio redovna mušterija.

- Gordana je nakon tri nedelje veze odlučila da ostavi Ahmu, jer nije želela da vara i laže muža. Oni su se tri dana pre pucnjave našli, razgovarali. Ona mu je pred svojim suprugom ponovila da je pogrešila i da ne želi ništa sa njim jer želi da sačuva brak. Međutim, on to nije hteo da prihvati - kazao je ranije izvor "Blica".

Ahmo je nastavio da Gordani šalje poruke, pa je žena sa suprugom otišla u policijsku stanicu da se raspitao šta da radi ako ne bude prestao da joj piše. Međutim, on se nije zaustavio.

Kakoje nezvanično potvrđeno u policijskoj stanici, ona je rekla da je s Ahmom bila u vezi tri nedelje, da ga je ostavila i da je on sada uznemirava, ali na pitanje da li želi da ga prijavi, rekla je da ne želi.

- Zbog toga ne postoji zvanična prijava protiv njega, ali je bila u stanici i raspitivala se šta da radi ako ne prestane da joj piše poruke - kazao je ranije izvor "Blica".

Da je Gordana varala svog supruga, negirale su njene koleginice.

- Naša koleginica Gordana nije varala svog muža, to možemo da garantujemo. Taj manijak je nju dugo proganjao, a pre nekoliko dana ona je ceo slučaj sa svojim suprugom Veliborom i prijavila policiji - rekle su Gordanine koleginice.

Našao broj, pa je progonio

Koleginice ranjene Gordane nakon jezive pucnjave ispričale su da je Ahmo često dolazio u pekaru da pazari i verovatno mu se Gordana tako i svidela.

- Našao je njen broj i počeo da je uznemirava porukama i stalnim dolascima u radnju - objasnile su radnice pekare.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.