VELIKI OBRT! Preminula medicinska sestra iz Zvezdare nije bila zaražena koronom
Bolnica / Ilustracija, Foto: EPA / Zoltan Balogh

TRAGIČNO

VELIKI OBRT! Preminula medicinska sestra iz Zvezdare nije bila zaražena koronom

Gojković je rekao da nema nikakvih medicinskih indikacija da je smrt medicinske sestre nastupila usled korona virusa i dodao da je ona radila i pre nego što je "Zvezdara" pretvorena u kovid bolnicu

Objavljeno: 04:33h

Medicinska sestra koja je preminula u KBC Zvezadara nije bila zaražena virusom Kovid 19, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković na pres konferenciji, na pitanje o spekulacijama na društvenim mrežama o smrti medicinske sestre zaposlene u KBC Zvezdara.

Gojković je rekao da nema nikakvih medicinskih indikacija da je smrt medicinske sestre nastupila usled korona virusa i dodao da je ona radila i pre nego što je "Zvezdara" pretvorena u kovid bolnicu.

Ona je jedna od brojnih sestara koje su od početka učestvovale u lečenju pacijenata KOJI NISU BILI ZARAŽENI korona virusom, a ni njena smrt nije vezana za infekciju Kovidom 19, rekao je Gojković..

On je apelovao da se u javnosti ne iznose netačne i proizvoljne informacije jer se tako, kako je rekao, uznemirava i javnost i najbliža rodbina preminulih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.