Komšije mislile da Živojin puca zbog Đokovića, a on lovačkom puškom ubio ćerku pa sebe!
Foto: Stock

porodična tragedija

Komšije mislile da Živojin puca zbog Đokovića, a on lovačkom puškom ubio ćerku pa sebe!

U porodičnoj kući u Sirča kod Kraljeva, nakon žestoke svađe Živojin Mijailović (70) iz lovačke puške ubio je ćerku Jasminu (41), nakon čega je presudio sebi
Objavljeno: 05.06.2016. 21:05h
U porodičnoj kući u naselju Sirča kod Kraljeva, nakon žestoke svađe Živojin Mijailović (70) iz lovačke puške ubio je ćerku Jasminu (41), nakon čega je presudio sebi.

Horor u Kragujevcu: Stric devojčicu terao na seks, a roditelji joj nisu verovali!


Komšije kažu da su začuli pucnje koji su se dogodili u trenutku kada je na Novak Đoković podizao pehar na Rolan Garosu, pa su mnogi pomislili da neko slavi njegovu pobedu. Tek kada su čuli ženu kako vrišti i trči niz ulicu, shvatili su da se nešto dogodilo.
 
foto: Reuters
- Živojinova žena je otrčala niz ulicu u potpunom šoku, kada je videla da je on uzeo pušku i pucao. Jedva da je nešto mogla da kaže, a onda je hitna došla po nju i odvela je u bolnicu. Policija je ubrzo stigla i zatekla Živojinovo i Jasminino telo u porodičnoj kući – ispričao je jedan od komšija.
 
foto: Fonet
Živojin, koji je bivši radnik "Magnohroma", živeo je u kući sa suprugom, ćerkom i njenim sinom Srećkom, i bio je u trenutku pucnjave na putu ka kući, jer ga je majka pozvala telefonom neposredno pre ubistva.

- Srećko je bio na autodromu Beranovac, gde su se održavale moto trke.

Majka ga je pozvala i rekla mu da je njegov deda uzeo pušku, da je skroz poludeo i da preti da će je ubiti. On je odmah krenuo ka Sirči, ali nije stigao da spreči tragediju – kaže Srećkov prijatelj iz Sirče.

Motivi ovog zločina se, prema rečima komšija, mogu potražiti u napetim porodičnim odnosima, i čestim svađama.

(Espreso.rs / Blic.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media