OVO JE LEKAR KOJEG SU SVI VOLELI, najnovija žrtva korone u Srbiji!
Vojkan Šuluburić, Foto: Facebook

TUGA DO NEBA

OVO JE LEKAR KOJEG SU SVI VOLELI, najnovija žrtva korone u Srbiji!

To je treća žrtva korona virusa u Čačku

Objavljeno:

Specijalista ortopedije iz Čačka, doktor Vojkan Šuluburić, preminuo je danas u Beogradu od posledica infekcije korona virusom. To je potvrđeno danas na konferenciji za novinare Radnog tima za praćenje širenja ovog virusa.

To je treća žrtva korona virusa u Čačku. Na konferenciji za novinare Radnog tima za praćenje širenja korone na teritoriji grada Čačka, saopšteno je da je korona virus danas potvrđen kod još pet osoba iz Čačka, čime se broj obolelih u proteklih mesec danas povećao na 37.

U Moravičkom okrugu COVID-19 do sada je potvrđen kod 49 osoba, dok su tri osobe preminule.

Povodom ove tužne vesti Sindikat lekara i farmaceuta Srbije objavio je poziv lekarima da u ponedeljak svom kolegi odaju poštu minutom ćutanja.

- Od COVID19 je danas preminuo dr Vojkan Šuluburić, specijalista ortopedije iz Čačka. Neka mu je večna slava i pokoj duši. Molimo sve lekare u Srbiji da u ponedeljak 13. 4. 2020. u 10 sati minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi. Žrtve ne smeju ostati bezimene! Brinite o svojim lekarima da bi oni brinuli o vama - naveli su sindikalci na fejsbuku.

Od ove bolesti u Srbiji je do sada preminulo 66 osoba, od čega su 49 bili pacijenti muškog pola. Prosečna starost preminulih je 64,3 godine, a smrtnost je 2,3 odsto.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.