MILORAD (55) IMAO SE*S SA DEVOJČICOM (13), PA LAGAO DA GA JE ZAVELA: Tortura je trajala MESECIMA
Tortura je trajala MESECIMA, Foto: Shutterstock

monstrum

MILORAD (55) IMAO SE*S SA DEVOJČICOM (13), PA LAGAO DA GA JE ZAVELA: Tortura je trajala MESECIMA

Pedofil je ucenio komšinicu govoreći da će pomoći njenoj porodici ako mu bude ugađala

Objavljeno:

Milorad P. (55) iz sela Divci kraj Valjeva uhapšen je zbog sumnje da je devojčicu (13) koja mu je pomagala u kući više puta prisilio na seks, preteći joj da će je obrukati pred celim selom da je lopov ako mu ne bude ugađala!

Pedofil je ucenio komšinicu govoreći da će pomoći njenoj porodici ako mu bude ugađala. U suprotnom, zapretio joj je da će svima reći da je htela da ga pokrade

Devojčica je povremeno Miloradu sređivala kuću za novac, jer je njena porodica u teškoj finansijskoj situaciji

Vredno je radila, ali je bila strogo kažnjavana ako polomi čašu ili nešto pogreši. Milorad je pretio da će sve njene greške platiti njeni roditelji, braća i sestre Valjevac Milorad (55) se mesecima iživljavao nad devojčicom (13)

Iživljavanje je otkriveno kada se devojčica požalila drugarici da će Milorad nauditi njenoj porodici ako mu ne bude ispunjavala bolesne seksualne želje! Devojčica živi sa roditeljima u nehigijenskom naselju, a povremeno je išla kod Milorada i sređivala mu kuću za novac jer su bili u teškoj finansijskoj situaciji.

- Drugarici je rekla da je morala da pristane na seksualne odnose sa njim. Vredno je radila, ali bila je strogo kažnjavana ako polomi čašu ili nešto pogreši. Milorad joj je pretio da će od njenih roditelja naplatiti odštetu i da će svima ispričati da je pokušala da ga zavede i pokrade! U suprotnom, ako mu bude ispunjavala zahteve, obećao joj je da će pomoći njenim roditeljima - priča naš izvor i navodi da joj je otvoreno postavio ultimatum, govoreći da bira između poslušnosti i porodice.

- Milorad je na tu foru obljubio devojčicu više puta. Međutim, ona je počela da se buni i tada su usledile ozbiljne pretnje. Manijak joj je navodno pretio da će sve njene greške platiti njeni roditelji, braća i sestre i da neće dobro proći. Ona nije imala kud, pa je ispunjavala njegove bolesne želje sve dok nije uhapšen - kaže naš sagovornik.

Devojčica je u pratnji psihologa iz Centra za socijalni rad otišla na ginekološki pregled, gde je ustanovljeno da nema povreda, ali da je navodno izgubila nevinost.

Milorad je prilikom hapšenja bio zatečen. Rekao je da devojčica potiče iz sredine u kojoj rano stupaju u seksualne odnose i tvrdio je da je zavela, a da je on nju samo „mazio“.

Miloradu je posle saslušanja kod nadležnog tužioca određen pritvor do 30 dana.

Miću i hvale i kude

Meštani sela Divci zatečeni su hapšenjem komšije. Mišljenja su im podeljena, pa ga jedni brane i objašnjavaju da je sve bilo na dobrovoljnoj bazi, dok ga drugi osuđuju.

- Mića je dobar čovek i vredan radnik! Čuo sam za optužbe i mislim da je to nameštaljka. Znam da se ta mala motala kod njega i da joj je on plaćao za čišćenje kuće - kaže jedan komšija.

Jedna komšinica je ogorčeno zapitala: „Ako je to istina, zašto upropasti dete?“

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.