ONI SU ZA VREME POLICIJSKOG ČASA KRENULI NA SAHRANU: Zaustavljeni su, i nisu se dobro proveli
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

ODREĐENE KAZNE

ONI SU ZA VREME POLICIJSKOG ČASA KRENULI NA SAHRANU: Zaustavljeni su, i nisu se dobro proveli

Iako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio kako su Vranjanci među najdisciplinovanijima u Srbiji, bilo je dosta posla za policiju i Prekršajni sud

Objavljeno:

Prekršajni sud u Vranju je tokom proteklog vikenda novčanim kaznama sankcionisao 19 građana koji su prekršili meru zabrane kretanja.

Iako je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio kako su Vranjanci među najdisciplinovanijima u Srbiji, bilo je dosta posla za policiju i Prekršajni sud.

Kako navodi Dragan Stanković, predsednik Prekršajnog suda u Vranju, meru zabrane kretanja na javnom mestu prekršilo je pet građana starijih od 65 godina. Kršenje mere zabrane kretanja u periodu od petka u 17 časova do ponedeljka u 5 sati ujutru utvrđeno je u još 14 slučajeva.

Stanković kaže da je novčanim kaznama od po 50.000 dinara sankcionisano je ukupno 11 lica sa područja Vranja, dva iz Bujanovca, dva iz Vladičinog Hana i jedna osoba iz Surdulice.

Takođe, kažnjena su i tri lica sa područja Smedereva. Kako nezvanično saznajemo, oni su krenuli na Kosovo na sahranu jednog od članova familije, kada su zaustavljeni na ulazu u Bujanovac i kažnjeni.

Tokom proteklog vikenda, po prvi put je primenjena mera zabrane kretanja od 13 sati u subotu pa sve do 5 časova ujutru u ponedeljak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.