OVAJ ČAČANIN JE PRVA ŽRTVA KORONE: Njegov sin je virus doneo sa proslave rođendana, a supruga se bori za život!
Zoran se korona virusom zarazio od sina, Foto: Printscreen/Facebook

TRAGEDIJA

OVAJ ČAČANIN JE PRVA ŽRTVA KORONE: Njegov sin je virus doneo sa proslave rođendana, a supruga se bori za život!

Zoran se korona virusom zarazio od sina

Objavljeno:

Čačak je u žalosti zbog smrti Zorana Ivanovića (48), IT stručnjaka i šahovskog prvotimca. On je prva žrtva korone u ovom gradu.

Navodi se da je Zoran bio zdrav, bez hroničnih bolesti. Preminuo je u KC Kragujevca, a njegova supruga se od korona virusa leči na klinici u Beogradu.

Zoran se korona virusom zarazio od sina, koji je bio gost na proslavi punoletstva početkom marta u hotelu „Morava“. Njegov sin je bolest preležao bez većih problema. Virus je uneo u porodicu, a da nije ni znao da je zaražen. Zoran je u bolnicu primljen četiri dana pre nego što je preminuo, dok je pre toga imao lakše simptome i ništa nije ukazivalo na tragičan ishod.

Radio je u jednoj čačanskoj banci kao programer u računskom centru, a bio je i prvotimac Šahovskog kluba Borac.

foto: Printscreen/Facebook

Situacija u Čačku

Podsetimo, na infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Čačku smešteno je 12 pacijenata. Još jedan pacijent se vodi kao potencijalno infektivan. U kućnoj izolaciji se nalazi 780 osoba. Takođe, jedna radnica u Policijskoj upravi u Čačku je pozitivna na korona virus, i iz tog razloga će i služba i ona proći kroz predviđene protivepidemijske mere, saopštio je gradski radni tim za praćenje koronavirusa.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.