SAMO PRIJATELJIMA DA ODNESEMO LEK! Urnebesno je šta je Đanijeva žena rekla kad su ih ulovili u policijskom času!
Đani sa suprugom, Foto: Damir Dervišagić

to je rekla

SAMO PRIJATELJIMA DA ODNESEMO LEK! Urnebesno je šta je Đanijeva žena rekla kad su ih ulovili u policijskom času!

- Nemam pojma šta se desilo. Nigde na vratima hotela nije stajalo da je zabranjen ulaz ili da je samo za goste hotela

Objavljeno:

Na Tviteru se pojavila izjava supruge Radiše Trajovića Đanija Slađane koja je dala svoje viđenje hapšenja u hotelu "Kraun plaza".

Njena izjava je veoma brzo postala hit.

- Nemam pojma šta se desilo. Nigde na vratima hotela nije stajalo da je zabranjen ulaz ili da je samo za goste hotela. Odneli smo prijateljima lekove, a onda se u jednom momentu pojavio policajac i tražili su legitimacije. Pokazala sam mu i pitala ga o čemu se radi. U prvom trenutku su mi rekli: "Ništa, samo vršimo proveru". Pošto smi nisu vratili dokumenta, ponovo sam upitala u čemu je problem?

- Onda su mi rekli, imali ste sreće. Pitam kako to mislite? Niko od vas nije bio u izolaciji, ali pošto ste prekršili policijski čas morate sa nama u policiju. Odveli su nas u stanicu na Novom Beogradu, tamo uzeli izjavu, a potom nam rekli da moramo da idemo u zatvor jer smo prekršili mere vandrednog stanja. Nismo smeli da budemo na mestu gde je više od dvedeset ljudi, ali to nigde u hotelu nije stajalo, niti nas je neko upozorio o tome. Mislila sam da se neko šali sa nama - tvrdi Slađa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.