DRAMA U LOZNICI TRAJE VEĆ DVA DANA: Do jedan sat iza ponoći puštao muziku, govorio svašta, a onda je sve utihnulo
Loznica, ilustracija, Foto: Google Earth

užas

DRAMA U LOZNICI TRAJE VEĆ DVA DANA: Do jedan sat iza ponoći puštao muziku, govorio svašta, a onda je sve utihnulo

Tip koji tvrdi da je uz njega Bog i dalje nikom ne dozvoljava da uđe unutra

Objavljeno:

Drama započeta sinoć, oko 20 časova, u centru Loznice, u ulici Georgija Jakšića 17, preko puta Autobiske stanice, kada je sredovečni čovek započeo šetanje po ivici krova četvorospratne zgrade, uz razne poruke, propovedi, puštanje duhovne muzike, vređanje policije, traje i dalje. Mada su na mesto događaja došli i Hitna pomoć, i vatrogasci i policija sa ekipom za prigpvore, njegova majka i sestra, ovaj Lozničanin, koji se, kako saznaemo, bavi paraglajdingom i čišćenjem spoljinih prozora po Beogradu, nije prihvatio nikakav razgovor, a kamoli da otvori vrata stana.Dok su avtrogasci postavljali jastuk, kako bi ga zaštitili ukoliko bi skočio sa visine, on je prelazio na drugu stranu, ne bi ih mučio da ga premeštaju. Oko 22 časa, vatrogasci su sklonili jastuče, policija je ušla u ulaz zgrade u kojoj ovaj čovek živi, očekujuči da se preda.Od toga nije bilo ništa.Policija je i dalje oko zgrade. - Do jedan sat iza ponoći, puštao je muziku, govorio je svei svašta, a onda je sve utihnulo – priča jedna od komšinica .

- I danas se pojavljuje, nešto govori, ali mu, izgleda, ne pada na pamet da bilo kome otvori vrata.Kad nije hteo da posluša majku, koja ga je zamolila da otvori vrata, podsećajući ga da ima decu, onda je sve drugo sasvim neizvesno.

Nejasno je da li ima nameru da skoči sa krova zgrade ili ne.Policija je u razgovoru sa majkom saznala da nije naoružan, ako je majka, uopšte, u to upućena.Upućuje poruzke na društvenim mrežama da je „veliki vernik, da nije sam da je Bog uz njega“, kritikuje narko dilere i one koji im, navodno, pomažu.Žali mlade sugrađane uhapšene, kako kaže, zbog marihuane, dok one koji se bave kokainom ili ga uzimaju, tobože, u gradu niko ne sme da pipne...Po svemu kako se ponaša, deluje, u najmanju ruku, kao bolesna osoba i, očigledno je, da je najmanje samo za rad i delovanje policije. Kako nezvanično saznajemo, pokrenuo je dramu, pošto se posvađao sa jednim komšijom penzionerom.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.