MAJKA MALE MONIKE ZAGRMELA: Za to što je uradio mom detetu, Malčanski berberin mora na doživotnu robiju
Ninoslav Jovanović, Foto: Printscreen / Facebook

konačno

MAJKA MALE MONIKE ZAGRMELA: Za to što je uradio mom detetu, Malčanski berberin mora na doživotnu robiju

Optužnica je podneta sudu na potvrđivanje u ponedeljak, zajedno sa predlogom za produženjem pritvora

Objavljeno:

Nakon što je Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića (47) poznatijeg kao Malčanski Berberin, majka 12-godišnje devojčice koju je oteo na putu do škole i 10 dana je zlostavljao traži doživotnu kaznu zatvora za ovog monstruma.

Optužnica je podneta sudu na potvrđivanje u ponedeljak, zajedno sa predlogom za produženjem pritvora. Javnosti nije saopšteno za šta je sve Jovanović optužen i koliko godina zatvora mu preti, piše Republika.

- Ne možemo da saopštimo pravnu kvalifikaciju krivičnog dela za koje se Jovanović tereti zbog zaštite interesa oštećene, koja je maloletna - izjavio je portparol Višeg tužilaštva Borislav Radonjić.

Ipak, majka devojčice očekuje najstrožu kaznu.

- On treba da dobije samo ono što je zaslužio, a to je doživotna robija i ništa manje - naglasila je Aleksandra K.

Nastavila sa školovanjem

foto: Filip Plavčić

Aleksandra K., majka zlostavljane devojčice, kaže da se njena ćerka postepeno oporavlja i da je počela sa pohađanjem nastave.

- Pa, ona je sada bolje. Ide nabolje. Iako se nije dovoljno oporavila, morala je da počne sa slušanjem časova na internetu da ne bi propustila nastavu. A i pametnije je da se okupira školom. Mi smo svakog trena tu uz nju da joj pomognemo da sve pregura - rekla je majka devojčice.

Jovanović je uhapšen 5. januara na groblju u Malči, nedelju dana nakon što je devojčica koju je kidnapovao nađena u vikendici u selu Pasjači. Devojčicu je 10 dana držao zatočenu i sve vreme je zlostavljao. On je i ranije više puta osuđivan, a nadimak je dobio po tome što je žrtve šišao.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.