LAŽNU VEST O CELODNEVNOM POLICIJSKOM ČASU ŠIRIO KUVAR SA KRUZERA: Otkrio i odakle mu informacija, svi su saslušani!
Lažnu vest, je u utorak uveče objavio na „Tviteru“, Foto: Profimedia

OGLASILA SE I VLADA SRBIJE

LAŽNU VEST O CELODNEVNOM POLICIJSKOM ČASU ŠIRIO KUVAR SA KRUZERA: Otkrio i odakle mu informacija, svi su saslušani!

Lažnu vest, je u utorak uveče objavio na „Tviteru“

Objavljeno:

Opšta panika zavlada je u Srbiji kada se preko društvenih mreža raširila poruka da će od srede 1. aprila od 18 časova na snagu da stupi opšti policijski čas u celoj zemlji, sa zabranom kretanja od 24 časa. Tim povodom, se oglasila i Vlada Srbije, apelujući da se ne naseda na lažne poruke, a reagovala je i policija i uhapsila krivca.

Prema našim informacijama, reč je o kuvaru koji je više godina radio na kruzerima. Lažnu vest, koju je u utorak uveče objavio na „Tviteru“, a koja je uznemirila građane Srbije, navodno dobio je od bivše supruge. Kako saznajemo i ona je saslušana da bi se utvrdile sve okolonosti.

Podsetimo, ovo je sadržaj sporne poruke koja je mnogima stigla na mobilni telefon, ali se širi i preko društvenih mreža.

- Sutra u 18 časova će da objave zabranu kretanja 24 sata, izlaziće se svaki drugi dan po jedan član porodice za nabavku namirnica, tako da ako vam nesto fali od namirnica, obavite to sutra. Uvodi se softver gde sms-om pošalješ na odobrenje da izađeš i stigne ti odobrenje sms koje pokažeš patroli na ulici. Nabavite sutra što vam treba...čuvaj se president... Trajaće do 15.aprila. Javite prijateljima.

foto: Printscreen/Novosti.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.