NAJNOVIJE VESTI O ROBIJI MALČANSKOG BERBERINA: Ninoslav je na suđenju opisao stravične stvari a čeka ga ovo!
Ninoslav Jovanović je na saslušanju u tužilaštvu opisao celu otmicu, Foto: Printscreen

KONAČNO

NAJNOVIJE VESTI O ROBIJI MALČANSKOG BERBERINA: Ninoslav je na suđenju opisao stravične stvari a čeka ga ovo!

Ninoslav Jovanović je na saslušanju u tužilaštvu opisao celu otmicu

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je u ponedeljak optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića (46), poznatijeg kao "malčanski berberin". Ovo je za "Novosti" potvrdila Ana Gajić, portporalka niškog Višeg suda kojem je optužnica dostavljena na proveru. Zasad, međutim, nema detalja šta se tačno Jovanoviću stavlja na teret, nakon što je 5. januara uhapšen zbog sumnje da je oteo i zlostavljao dvanaestogodišnju devojču iz Suvog Dola kod Niša.

Naime, on je 20. decembra Moniku K. na prevaru uveo u kola, nakon što ju je ubedio da je on novi električar u školi. Od tada se devojčici gubio svaki trag, sve do 29. decembra kada je pronađena u jednoj napuštenoj kući u selu Pasjača. Međutim, Jovanović je tada uspeo da pobegne policijskoj poteri, a uhapšen je nekoliko dana kasnije, na seoskom groblju u rodnoj Malči.

Ninoslav Jovanović je na saslušanju u tužilaštvu opisao celu otmicu, po svemu sudeći, računajući da će time, na osnovu iskustava sa ranijih suđenja, sebi stvoriti makar neku olakšavajuću okolnost. Nakon toga, proveo je mesec dana u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, gde mu je urađeno i psihološko veštačenje po nalogu sudije za prethodni postupak Višeg suda u Nišu.

Nalaz i mišljenje veštaka dostavljeni su sudu i tužilaštvu koje vodi istragu protiv Jovanovića, ali šta se u njemu navodi, za sada nije obznanjeno javnosti

Više javno tužilaštvo u Nišu vodi istragu protiv Jovanovića zbog sumnji da je oteo, deset dana držao, mučio i zlostavljao Moniku K. Ukoliko mu se sve ovo stavlja na teret optužnicom koja je podignuta, prema zakonu preti mu kazna od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.

Intenzivna potraga za Ninoslavom trajala je 17 dana. U nju su pored policije bili uključeni i pripadnici Žandarmerije, Vojske, helikopterska jedinica, ali i mnogobrojni građani, kao i psi tragači.

foto: Nemanja Nikolić, Facebook

Dojava komšija Na dan kad je uhapšen Jovanović, policija je dobila dojavu od jednog žitelja Malče da ga je video na 300 metara od svoje kuće. Tada je uspeo da pobegne, a prestravljeni meštanin je tada otkrio da je on, zapravo, prespavao u njegovoj štali, u delu gde se drži seno. I to se desilo samo nekoliko stotina metara dalje od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat. Drugi komšija posvedočio je da je Ninoslav protrčao kroz njegovo dvorište.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.