OVO SU JEZIVI DETALJI UDESA KOD ZAJEČARA: Beba poginula na istom mestu GDE SE PRE 2 GODINE DESIO UŽAS
ilustracija, Foto: Dragan Kadić

HOROR

OVO SU JEZIVI DETALJI UDESA KOD ZAJEČARA: Beba poginula na istom mestu GDE SE PRE 2 GODINE DESIO UŽAS

Saobraćaj na deonici puta Zaječar – Negotin kod Salaša je obustavljen

Objavljeno:

Nadomak zaječarskog sela Salaš u saobraćajnoj nesreći poginula je muška beba stara tek godinu dana dok su tri osobe povređene.

U udesu su učestvovali "pežo 106", "pežo 307" i "citroen c4" koji su se kretala iz pravca Negotina ka Zaječaru, ali se još ne zna kako je došlo do tragedije.

Beba je prema nezvaničnim informacijama preminula na mestu nesreće dok su ostali povređeni prebačeni u Zdravstveni centar u Zaječaru, ali za sada nema podataka o njihovom zdravstvenom stanju.

Policija i javni tužilac još obavljaju uviđaj. Saobraćaj na deonici puta Zaječar – Negotin kod Salaša je obustavljen, a vozila se usmeravaju alternativnim putnim pravcem kroz okolna sela.

Inače, gotovo na istom mestu, kako prenose mediji, pre dve godine poginuli su Z .A. (55), njegova majka D. A. i sin I. A. (22) iz zaječarskog sela Grljan. Otac i sin su podlegli povredama na mestu nesreće dok D. A. preminula u zaječarskoj bolnici.

Do tragedije je navodno došlo kada se na mostu "opel kadet" u kome je bila tročlana porodica direktno sudario sa kombijem brze pošte. Mediji su tada preneli da je "opel" proklizao na mostu i direktno se sudario sa vozilom brze pošte.

U tom trenutku na "kadet" je naleteo i kombi koji se zakucao u zadnji deo automobila i bukvalno ga spljeskao.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.