SRPSKA VOJSKA SPASLA ŽIVOT MUŠKARCU KOD MELENACA: Major i razvodnik ga izvukli iz smrskanog auta i smrti za dlaku!
Vojnici spasili život povređenom, Foto: Ministarstvo odbrane

vojnici junaci

SRPSKA VOJSKA SPASLA ŽIVOT MUŠKARCU KOD MELENACA: Major i razvodnik ga izvukli iz smrskanog auta i smrti za dlaku!

Prema saznanjima pripadnika Vojske Srbije, povređenom muškarcu pomoć je pruzena u opšštoj bolnici u Kikindi nakon čega je i otpuššten na kućno lečenje

Objavljeno:

Pripadnici Vojske spasili su život teško povređenom muškarcu u saobraćajnoj nesreći na putu Zrenjanin-Kikinda kod Melenaca, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane i preciziralo da je reč o majoru i razvodniku iz Komande za razvoj Banatske brigade.

"Major Predrag Mitrović i razvodnik Gabrijel Stan bili su na zadatku, kada su primetili da je vozač iza njih izgubio kontrolu i nakon višestrukog prevrtanja sleteo s puta. Munjevito su reagovali i izvuki ga iz smrskanog automobila u polusvesnom stanju, sa povredama glave i grudnog koša i ukazali mu prvu pomoć", navodi se u saopštenju i dodaje da su uz sve preuzeli i mere da ne dođe do ekpslozije zbog curenja goriva.

Major Mitrović je potom obavestio hitnu pomoć, policiju i suprugu povređenog, dao informacije policiji o saobraćajnom udesu.

Prema saznanjima pripadnika Vojske Srbije, povređenom muškarcu pomoć je pruzena u opšštoj bolnici u Kikindi nakon čega je i otpuššten na kućno lečenje.

Minisarstvo navodi da su pripadnici Vojske i ovog puta pokazali da su obučeni i spremni da pruže pomoć građanima kada god je to potrebno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.