Marjanovići prodali stan pre Jeleninog ubistva!
Foto: Public

bio im potreban novac

Marjanovići prodali stan pre Jeleninog ubistva!

Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine
Objavljeno: 09:35h
Porodica ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović prodala je početkom ove godine stan, koji su imali na Ceraku, kako bi novac uložili u njenu karijeru. Istraga poljuljala brakove: Razvode se zbog Jeleninog ubice!
foto: Public
Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode,
odlučili su se za prodaju nekretnine. iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do ove godine su zadržali stan.
foto: Facebook/Jelena Marjanović
Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, a u tome ju je podržao i suprug Zoran, krenuli su da to realizuju. Zoran je u početku od svojih prihoda finansirao snimanje pesama koje su medijski ostale skoro nezapažene, pa je odlučeno da se u njenu karijeru uloži još više novca.
foto: Damir Dervišagić
orica je dobro zarađivala od svojih „seansi“, a Zoran od komponovanja pesama, kao i Jelana od tezgi po raznim svadbama, ali to nije bilo dovoljno. Kada je zagustilo, prodali su taj stan, ali zasad nije poznato da li su taj novac uložili u njenu karijeru
foto: Dragana Udovičić
Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasila sina.
Sa Zoranom se upoznala kada je sa sada pokojnim ocem došla kod Zorana u studio kako bi snimila pesmu. Alo

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.