RODITELJI SE VRATILI PO DETE PA I ONI NASTRADALI: Detalji užasne tragedije na Novom Beogradu su JEZIVI
ilustracija, Foto: Facebook/Pgd Cerklje

jezivo

RODITELJI SE VRATILI PO DETE PA I ONI NASTRADALI: Detalji užasne tragedije na Novom Beogradu su JEZIVI

U momentu kada je vatrena stihija zahvatila višespratnicu, Anja je bila u komšiluku

Objavljeno:

- Devojka je trenutno kod kuma i pod konstantnim nadzorom komšija, ali i medicinske sestre - kaže prijatelj i kolega 26-godišnje Anje Stojanović, koja je u subotu, u zoru u požaru u soliteru na Bulevaru Milutina Milankovića 110 u Novom Beogradu izgubila najmilije, brata Aleksandra (26), majku Ljiljanu i oca Zorana.

U momentu kada je vatrena stihija zahvatila višespratnicu, Anja je bila u komšiluku, u istoj ulici nekoliko ulaza od zgrade broj 110, kod kuma kod koga je i sada smeštena, i tako izbegla tragičnu sudbinu najmilijih. A njeni najdraži su se ugušili u vatrenoj stihiji. Roditelji su navodno izašli iz stana kada je počeo požar, ali kako je Aleksandar ostao unutra, vratili su se i sve troje se ugušili od ugljen-monoksida.

- Mi, njeni najbliži, od subote ujutro nastojimo da joj pomognemo. Anja je naše dete. Tu je rođena, odrasla, radi u komšiluku, u obližnjem frizerskom salonu. I treba da učinimo sve što je u našoj moći da joj koliko-toliko pružimo neku utehu. Brata i roditelje ne možemo da joj vratimo, ali možemo da budemo u ovim za nju najtežim trenucima. Odmah smo organizovali sakupljanje novčane pomoći, ali i odeće i obuće. Nismo mogli da verujemo koliko se ljudi javilo za kratko vreme, pa sad molimo ljude da ne donose stvari - kaže za "Blic" Anjin prijatelj koji insistira na anonimnosti.

Anja je trenutno kod kuma, koji joj je ujedno i najbolji drug još iz školskih dana. Ima i verenika i kod njih će stanovati. U ponedeljak po podne, pre policijskog časa, prijatelji su je prvi put izveli u kratku šetnju po kraju.

- Koliko je Anja dobra osoba, ali i cela njena poriodica, svedoči i to da je vlasnik firme u kojoj je radio njen otac Zoran u subotu, odmah posle vatrene stihije, rekao da će organizoavti i platiti sahranu porodice svog zaposlenog - kaže Anjin prijatelj.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.