SLUČAJ NESTALOG ALEKSANDRA DOBIO NEOČEKIVANI OBRT: Njegov brat je otišao u policiju I TAMO SAZNAO ISTINU!
Podsetimo, porodica i prijatelji nisu videli Aleksandra od 20. marta, Foto: Privatna arhiva

NESTALI

SLUČAJ NESTALOG ALEKSANDRA DOBIO NEOČEKIVANI OBRT: Njegov brat je otišao u policiju I TAMO SAZNAO ISTINU!

Podsetimo, porodica i prijatelji nisu videli Aleksandra od 20. marta

Objavljeno: 25.03.2020. 16:43h

Za Aleksandrom Halabrinom (26), koji je bez nestao 20. marta, ne tragaju samo zabrinuti porodica i prijatelji, već i policija i to zato što je prekršio meru o samoizolaciji nakon što se iz inostranstva vratio u Srbiju.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, u toku je potraga za Aleksandrom Halabrinom pošto je prekršio meru samoizolacije koja mu je izrečena na ulasku u Srbiju, kao i svim našim građanima koji tokom vanredne situacije zbog korona virusa pristižu iz drugih zemalja.

-Nakon što Aleksandar Halabrin bude pronađen, biće odveden u jedan o tri objekta koji su namenjeni svima koji budu prekršili samoizolaciju - kazao je "Blicov" izvor upoznat sa slučajem.

Podsetimo, porodica i prijatelji nisu videli Aleksandra od 20. marta, kada se sastao sa jednim mladićem na Banjici. Pošto su se rastali, po njega je trebalo da dođe osoba čiji identitet Aleksandrova porodica ne zna. Da li je do tog susreta došlo ili ne, zasad nije poznato, pošto od njega već četiri dana nema ni traga ni glasa.

Našoj redakciji se za pomoć obratio njegov brat Darko, koji kaže da je tek kasnije saznao o meri koja je izrečena Aleksandru.

- Mi u početku nismo ni znali da je njemu izrečena ta mera, već su nam to rekli u policiji. Prvog dana ništa nije bilo neobično, pošto je umeo da ode negde i da se nikome ne javi, ali kad smo videli da ga nema duže vreme, prijavili smo nestanak policiji gde su nam to i saopštili - kazao je Darko za "Blic".

Aleksandar je tog dana na sebi imao kačket, maslinaste pantalone, belu majicu i bele patike. Ima 26 godina, visok je 185 centimetara, težak 110 kilograma. Njegova porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije koje bi mogle dovesti do Aleksandra da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na broj telefona: 069 200 22 56, navodi Informer.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media