MANIJAK JE ZANEMEO PRED TUŽIOCEM U BEOGRADU! Aleksandar (53) koji je silovao dečaka (6) NIJE SMEO NI DA PISNE
Foto: Profimedia

strašno!!

MANIJAK JE ZANEMEO PRED TUŽIOCEM U BEOGRADU! Aleksandar (53) koji je silovao dečaka (6) NIJE SMEO NI DA PISNE

Aleksandar P. (53), koji je u Jabučkom Ritu prinudio dečaka iz komšiluka da ga oralno zadovolji, branio se ćutanjem na saslušanju. Određen mu pritvor do 30 dana

Objavljeno:

Aleksandar P. (53) iz Jabučkog Rita kod Beograda, koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je silovao šestogodišnjeg dečaka iz komšiluka, branio se ćutanjem na saslušanju u Višem tužilaštvu.

Nakon toga, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana!

Prema nezvaničnim saznanjima "Informer"-a,monstrum pred tužiocem nije želeo da priča o zlostavljanju dečaka, ali se žalio da mu nije dobro, jer je neposredno pre hapšenja pokušao da se ubije, isekavši sebi vene.

12 godina zatvora preti pedofil

- Tokom saslušanja dao je samo svoje lične podatke i naglasio da ne želi da odgovara na pitanja tužioca jer se ne oseća dobro. Rane od samopovređivanja su mu sanirane i procenjeno je da nema potrebe za daljim lečenjem, već je upućen u pritvor. U daljem postupku, on će najverovatnije biti upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu - kazao je izvor "Informer"-a.

Aleksandar se, inače, tereti za obljubu nad detetom, za šta mu preti od tri do 12 godina zatvora.

Podsetimo, manijak je u nedelju po podne namamio dečaka u svoju kuću, koja se nalazi na imanju Vodoprivrednog društva "Sibnica". Tamo mu je pokazivao porno-snimke iz svog telefona, govoreći mu kako je to nešto "mnogo lepo i da bi trebalo da probaju".

Pekaru pedofilu devet godina robije

Pekar iz Novog Pazara Naki Gafuri (60) pravosnažno je osuđen na devet godina zatvora jer je više puta obljubio 12-godišnjeg dečaka. Apelacioni sud u Kragujevcu je ovom presudom odbio žalbu Višeg tužilaštva u Novom Pazaru, koje je tražilo još veću kaznu. Na drugoj strani, Gafurija je zastupao advokatski tim koji je predvodio Borivoje Borović, a oni su tražili oslobađajuću presudu.

Gafuri je, podsetimo, uhapšen u septembru 2018. zbog sumnje da je u više navrata automobilom odvodio dečaka do periferije grada i na izletišta, gde ga je prisiljavao da ga oralno zadovolji. Dečak više nije mogao da trpi torturu, pa je sve ispričao roditeljima, koji su pekara prijavili policiji.

- Zatim je dečaku skinuo pantalone, a onda i sebi, posle čega ga je primorao da ga oralno zadovolji. Za to vreme štipao je dečaka po intimnim delovima tela i trljao svoje telo o njegovo. U međuvremenu, majka mališana se zabrinula što joj nema sina, pa je otišla do komšije, ušla u sobu i umalo se onesvestila od šoka kad ih je obojicu zatekla gole - rekao je izvor Informera.

On dodaje da će istraga pokazati da li je Aleksandar i ranije napastvovao dečaka.

- Osumnjičeni se pre dve godine uselio u kuću na imanju "Sibnice", gde je bio zadužen da čuva jedno stado ovaca. Da sve bude još strašnije, otac zlostavljanog dečaka tada je pomogao Aleksandru da se skući. Manijak je u međuvremenu stekao poverenje i dečaka i roditelja, pa je u više navrata ostajao sam sa detetom, dok roditelji nisu ni slutili da je njihov komšija opasni pedofil - objasnio je naš izvor "Informera"

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.