NOVAC IZ ISTRAGE O MASAKRU U JABUKOVCU NESTAO JE IZ POLICIJSKOG SEFA: Krimi-tehničar ukrao 8.000 EVRA
ilustracija, Foto: Zorana Jevtić, Privatna arhiva

krađa u policijskoj stanici

NOVAC IZ ISTRAGE O MASAKRU U JABUKOVCU NESTAO JE IZ POLICIJSKOG SEFA: Krimi-tehničar ukrao 8.000 EVRA

Nije uspeo da vrati sav iznos pre nego što je uhvaćen

Objavljeno: 19.03.2020. 10:19h
  • 18

Kriminalistički tehničar iz Negotina M. Nj. (43) uhapšen je zbog sumnje da je iz sefa policijske stanice uzeo oko 8.000 evra. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak, a na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Ovaj kriminalistički tehničar tereti se da je prisvojio novac koji je u sefu bio kao dokaz sa mesta četvorostrukog zločina u zaseoku Velja Vratna kod Jabukovca, kada su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprkić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).Kako nezvanično saznajemo, policijski sef nije obijen, pa se pretpostavlja da je uhapšeni kriminalistički tehničar uzeo ključ i iz sefa odneo novac, a potom ključ vratio. Nezvanično saznajemo i da je priznao delo zbog kojeg se tereti, ali da sumu koju je odneo iz sefa nije uspeo da vrati u celosti.

Upravo je novac koji je negotinska policija nakon zločina čuvala u sefu i bio motiv ubistva poljoprivrednika Raje Kazimirovića, koji je sa više projektila iz vatrenog oružja ubijen na svom traktoru, na imanju na kojem je živeo sa majkom Dragicom. Tog 7. avgusta ubijene su i Rajina sestra Ljubinka Oprkić i sestričina Dragana Jozeljić, koje su prethodno došle Nemačke da pomognu Raji i Dragici.

Optuženi za ubistvo Davor P. je zbog tog novca i došao do kuće Kazimirovića, jer se za ovog poljoprivrednika, koji je živeo povučeno i bez struje i vode na svom imanju, udaljenom od sela nekoliko kilometra, pričalo da je "pun ko brod".

(Espreso.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media