JEZIVI DETALJI MASAKRA U SUBOTICI: Sin (38) zaklao majku (69) na spavanju, komšije nista nisu čule
Srđan S. (38) iz Subotice izbo je nožem majku Radicu S. (69) zbog čega se sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju, Foto: Tamara Trajković, Ilustracija

UŽAS

JEZIVI DETALJI MASAKRA U SUBOTICI: Sin (38) zaklao majku (69) na spavanju, komšije nista nisu čule

- Sumnja se da je on u subotu uveče na nedelju, u stanu, zatekao majku na spavanju i nožem joj naneo posekotine

Objavljeno:

Srđan S. (38) iz Subotice izbo je nožem majku Radicu S. (69) zbog čega se sumnjiči da je počinio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Tragedija je na sreću izbegnuta, nesrećna žena nije životno ugrožena, a napad se dogodio u stanu u kome je živela sa suprugom i sinom Srđanom u subotičkom naselju Radijalac, u Ulici Arsenija Čarnojevića. Povrede nožem Radica S. ima po vratu i glavi i zbrinuta je u Opštoj bolnici u Subotici, a njen sin napadač je odmah uhapšen i nalazi se u pritvoru.

- Sumnja se da je on u subotu uveče na nedelju, u stanu, zatekao majku na spavanju i nožem joj naneo posekotine. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici - navode u policiji.

U višespratnici na broju 77 u kojoj živi Radica sa suprugom i sinom koji je pokušao ubiti stanari su u šoku i neverici. Većina poznaje majku i sina i za Radicu imaju samo reči hvale. Motiv i šta je prethodilo napadu nožem nije nikome poznato.

- Nismo ništa čuli, ali je strašno to što se dogodilo. Radica je učiteljica u penziji, uvek nasmejana, spremna da pomogne svima. Mnogo je činila za najstarije komšije - kaže komšinica.

Radicine komsinice u zgradi

Baka kojoj Radica pomaže i često pravi društvo kaže da je njena prijateljica i komšinica Radica nosila čak i njeno smeće, išla za nju u nabavku i činila sve da joj olakša starački život.

- Jako dobra žena i komšinica. Ima muža i sina. Sin ne radi, a muž se slabo kreće. Sin je studirao, ali je bolestan i ne može da završi studije. Nije dobro psihički - kaže baka iz zgrade u Čarnojevićevoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.