I muž je predvideo tragediju: Zoran predosećao Jeleninu smrt!
Foto: Damir Dervišagić

NOVI DETALJI ISTRAGE

I muž je predvideo tragediju: Zoran predosećao Jeleninu smrt!

Zoran Marjanović, suprug Jelene Marjanović, ubijene pevačice „Granda“, predosetio je strašnu tragediju neposredno posle njenog kobnog trčanja!
Objavljeno: 07:06h

Kako prenosi Alo, Zoran je sat vremena posle Jeleninog misterioznog nestanka sa nasipa mobilnim telefonom pozvao porodičnu prijateljicu i uspaničeno joj saopštio da se Jeleni gubi svaki trag i da strahuje da je ona najverovatnije mrtva. Jelenin muž puca: Pije lekove za smirenje, odaje utisak da nešto krije? - „Draga, ubili su mi Jelenu!“, to je bilo sve što je Zoran uspeo da izgovori kada je pozvao prijateljicu, a posle toga je počeo da plače. Kukao je na sav glas i nije mogao da dođe do reči. Bio je vrlo uspaničen. Kada se malo smirio, rekao joj je da je Jeca nestala iznenada dok je trčala na nasipu.

foto: Facebook/Jelena Marjanović
Posle prvog šoka, prijateljica je pokušala da ga uteši, govoreći mu da mora da odagna crne misli i da mora da bude optimista. Međutim, on je neutešno ponavljao da naslućuje da Jecu najverovatnije više neće videti i da strahuje da je mrtva - tvrdi sagovornik blizak porodici Marjanović. Natalna karta ubijene Jelene: I zvezde videle smrt u vodi! Posle njegovog paničnog poziva, prijateljica mu je obećala da će pozvati policiju i zatražiti njihovu pomoć. - Sve što joj je Zoran ispričao prijateljica je saopštila policiji i molila ih da hitno preduzmu sve što je u njihovoj moći. Ubrzo posle toga, telefoni u policiju su se bukvalno usijali od brojnih poziva poznatih ljudi sa estrade, koji su se obraćali prijateljima na najodgovornijim funkcijama i molili ih da pokrenu intenzivnu potragu. Nažalost, ispostavilo se da su Zoranove strepnje bile tačne i da je Jelena kobnog 2. aprila 2016. godine zaista bila ubijena - navodi izvor.
foto: Damir Dervišagić
Ipak, ono što u ovom trenutku začuđuje jeste da se upravo Zoran u policiji pravdao da ih nije zvao četiri sata jer je čekao otkup. - Kada mu je policija rekla da je Jelena mrtva, on je uspeo samo da izusti: „Je l‘ udarena u glavu?“. Sumnjivo je to što je porodica čekala četiri sata da zatraži pomoć. Ipak, dokaza za hapšenje ubice nema, a nije pronađeno ni oružje kojim je ubijena Jelena - dodaje naš sagovornik. Božidar Spasić, bivši obaveštajac DB-a, objašnjava da Zoranovu navodnu izjavu „da su mu ubili Jelenu“ treba uzeti sa velikom dozom rezerve, ali upozorava da je dovoljna za reviziju istrage ukoliko je zaista tačna. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.