TATJANA BAŠTOVANU PLATILA DA JOJ UBIJE MUŽA! On je prijavio, a sada je posećuje u ZATVORU
Foto: Profimedia

LUDNICA

TATJANA BAŠTOVANU PLATILA DA JOJ UBIJE MUŽA! On je prijavio, a sada je posećuje u ZATVORU

Žena iz Sente, kako je tereti i optužnica, osumnjičena je za podstrekivanje na ubistvo

Objavljeno:

Tatjana B. (48) iz Sente, koja je u avgustu prošle godine uhapšena zbog sumnje da je platila 1.000 evra jednom muškarcu i obećala mu još novca da ubije njenog supruga, nalazi se i dalje u pritvoru u Okružnom zatvoru u Subotici, a u postupku koji se vodi protiv nje u četvrtak je održano pripremno ročište.

Žena iz Sente, kako je tereti i optužnica, osumnjičena je za podstrekivanje na ubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama Tatjana B. je plan da ubije muža pokušavala da realizuje od maja prošle godine u dogovoru sa pomoćnim radnikom, navodno baštovanom kome je obećala 1.600 evra. Tražila je od njega, za šta je odmah i platila 1.000 evra, da u toku noći uđe u njihovu kuću, ubije njenog supruga Zorana B. (49), a nju pretuče i izvrši premetačinu, kako bi izbegla sumnje da je umešana u zločin.

Baštovan je novac potrošio, Tatjanin plan nije sproveo u delo. Sve je prijavio policiji i ona je uhapšena prilikom primopredaje 80 evra za pomoćnika u krivičnom delu.

"Blic" nezvanično saznaje da ona od početka negira optužnicu i tvrdi da je bila u psihičkom rastrojstvu zbog čega se i lečila. Motiv koristoljublja je odbačen, a kada je odbrana tražila da joj se ukine pritvor to je odbijeno, ali konačnu odluku o pritvoru doneće vanpretresno Veće suda. .

Interesatno je, kako "Blic" nezvanično saznaje, da Zoran B., zajedno sa decom, posećuje suprugu u Okružnom zatvoru, i da njih dvoje jedno drugom često pišu pisma.

Glavni pretres protiv Tatjane B. zakazan je za 31. mart u Višem sudu u Subotici.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.