SRBIN PODVODIO SINA I UNUKA POPU PEDOFILU, PA GA UCENJIVAO SNIMCIMA! Uhapšen manijak M.S. (40)
ilustracija, Foto: Shuterstock

skandal

SRBIN PODVODIO SINA I UNUKA POPU PEDOFILU, PA GA UCENJIVAO SNIMCIMA! Uhapšen manijak M.S. (40)

Karabinijeri u Italiji uhapsili srpskog državljanina

Objavljeno:

Srpski državljanin M.S. uhapšen u Italiji. zbog iznude 28.000 evra. Istraga se takođe nastavlja i protiv ucenjivača, ali takođe i protiv sveštenika bludnika.

Srpski državljanin M.S. (40) uhapšen je od strane karabinjera, zbog sumnje da je ucenjivao sveštenika u Sačilu, u italijanskoj pokrajini Portemone. Pretio mu je kompromitujućim snimcima na kojima je on sa dvojicom maloletnika, a u pitanju su ni manje, ni više nego - sin i unuk ucenjivača!

Uhapšeni je od žrtve uzeo 28.000 evra, a uhapšen je prilikom primopredaje. U ponedeljak mu je bila postavljena zaseda, kada se uputio da preuzme poslednjih 2.000 evra.

- Sve je počelo u oktobru prošle godine, kada je M.S. tajno snimio sveštenika sa sinom i unukom. Ubrzo nakon toga, sveštenik je počeo da plaća reket, međutim, sume su bile sve veća, a isplate sve češće.

Sveštenik je želeo da izbegne skandal, te je pristajao na svakojake ucene, ali je na kraju ipak ostao bez novca i sve prijavio policiji.

Osumnjičeni je uhapšen kada je preuzeo 2.000evra.

Osim za iznudu, uhapšeni Srbin se sumnjiči da je podvodio sina i unuka, čiji identitet nije naveden, kao i za to da ih je nagovorio da priđu svešteniku kako bi napravio kompromitujuće fotografije.

M.S. za koga se navodi da je trgovac, saslušan je u sudu,a potom je pušten da se brani sa slobode.

Istraga se nastavlja jer su mnoga pitanja nerešena. Pored srpskog državljanina, predmet istrage je i sveštenik iz mesta Sačile.

NIko iz Katoličke crkve i iz Vatikana se još nije oglasio, jer je već duže vreme suočena zbog brojnih tužbi na račun seksualnog zlostavljanja dečaka, te pokušava da izbegne svaki novi skandal.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.