KAD JE UBIJEN ĐINĐIĆ, KAO BUDUĆI PREMIJER VIĐEN JE DUŠAN SPASOJEVIĆ ŠIPTAR! Ovo je samo jedna od teorija HAOSA
Ovo je samo jedna od teorija HAOSA, Foto: Printscreen, Kurir

zemlja je bila u rasulu

KAD JE UBIJEN ĐINĐIĆ, KAO BUDUĆI PREMIJER VIĐEN JE DUŠAN SPASOJEVIĆ ŠIPTAR! Ovo je samo jedna od teorija HAOSA

Bilo je “predviđeno” i da “novi režim konstituišu patriotske snage"

Objavljeno:

Najveća akcija u istoriji srpske policije, pod operativnim nazivom “Sablja”, u korenu je sasekla organizovani kriminal na ovim prostorima.

Pravi rezultati i stvarni dometi ove borbe države sa mafijom tek će se sabirati. Jedno je sigurno, za vreme trajanja vanrednog stanja, čak su se i sitni lopovi primirili.

U pritvoru su svi oni za koje je postojala osnovana sumnja da su upleteni ili bili u vezi sa organizovanim kriminalom - “krupne ribe” beogradskog podzemlja, republički tužioci, sudije, policajci, estradne zvezde, lekari, novinari, razni savetnici...

Epilog svega je i da su se prvi put u poslednjih 12 godina počela da rasvetljavaju ubistva, ali i drugi zločini, koje su mediji, obično, krstili sa rečju “spektakularni”, “ izuzetno profesionalni”, gotovo “nerešivi”, “savršeni zločini” a sve je počelo na dan kad je ubijen Zoran Đinđić.

U okviru akcije “Sablja” policija je došla do mnogobrojnih saznanja o planovima zemunske bande i njenih mentora iz politike. Tako je utvrđeno da su organizatori zločina planirali da izazovu haos u zemlji, a zatim preuzmu vlast.

Kao budući premijer, prema nekim svedočenjima pripadnika “zemunskog klana”, već je bio “viđen” Dušan Spasojević Šiptar, dok bi, prema istoj verziji, na čelo nacionalne televizije stao Dragoljub Milanović. Bilo je “predviđeno” i da “novi režim konstituišu patriotske snage”.

Da su ovi planovi bili realni svedoči i hapšenje Milanovića, koji se nekoliko meseci skrivao i tako izbegavao da ode na odsluženje zatvorske kazne u Zabeli. Njega su pripadnici “zemunskog klana” sakrili u jednoj kući nadomak Bara. Tu se skrivao sve dok jedan od uhapšenih nije odao njegovo skrovište.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.