JELENA I ZORAN SU SE BESKRAJNO VOLELI: Žena kojoj je ubijena pevačica sve pričala otkrila detalje BRAKA MARJANOVIĆA
Ipak, ona je rekla da neke stvari u porodici nisu bile baš čiste, Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

BILE SU BLISKE

JELENA I ZORAN SU SE BESKRAJNO VOLELI: Žena kojoj je ubijena pevačica sve pričala otkrila detalje BRAKA MARJANOVIĆA

Ipak, ona je rekla da neke stvari u porodici nisu bile baš čiste

Objavljeno:

Tetka ubijene Jelene Marjanović, na predlog tužilaštva biće pozvana da svedoči pred Višim sudom u Beogradu, na suđenju Zoranu Marjanoviću.

Ljubica je u više navrata govorila da su se Jelena i Zoran voleli, ali da za ostatak njegove porodice "ne može da garantuje".

Prema rečima prijatelja pevačice, Jelena je bila jako bliska sa tetkom. Ona je nakon njenog ubistva davala izjave medijima i pričala da ne veruje da je Zoran ubio Jelenu jer su se "beskrajno voleli", ali da za ostatak porodice ne može da garantuje.

- Jelena i Zoran su bili veoma bliski, beskrajno su se voleli i sigurna sam da joj on ništa loše ne bi uradio! Gnusne su laži da Zoran ima bilo kakve veze sa Jeleninim ubistvom, jer je nju i njihovu ćerkicu Janu voleo više od života. Za njega bih ruku mogla da dam da je nije ubio i da i dalje očajnički čeka da se istraga okonča. Sa njim je naša rodbina bila u odličnim odnosima i zaista nikad nismo imali nikakve probleme. Od prvog dana posle ubistva on je posebno brižan i pažljiv prema nama. Čak i kad je Jelenina majka Zorica umrla, uvek se seti da me pozove, da vidi kako sam, dopusti mi da čujem Janu telefonom. O njemu zaista mogu da kažem sve najbolje – rekla je Jelenina tetka pre dve godine za Informer.

Ipak, ona je rekla da neke stvari u porodici nisu bile baš čiste.

- Sa ostalim članovima porodice Marjanović nikad nismo bili toliko bliski. Pogotovo ne ja, koja nisam stalno bila u Borči. Ne mogu da kažem da smo bili u nekom sukobu, ali neke stvari tu nisu do kraja ostale sasvim čiste. Od kada je Jeca ubijena, na sve moguće načine su pokušavali da nas zavade i dovedu u neprijatnu situaciju, i to pored sve muke koja nas je snašla. Tako da, kada su oni u pitanju, ništa ne mogu da garantujem – ispričala je ona.

Ljubica juče nije htela ništa da komentariše.

(Espreso.co.rs/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.