VIDEO NA KOJI SE SRBIJA SLEDILA! Jelena snimljena sa podlivima i mordicama po licu, njen odgovor o njima je bio ŠOK
Foto: Privatna arhiva/ Kurir

šokantno

VIDEO NA KOJI SE SRBIJA SLEDILA! Jelena snimljena sa podlivima i mordicama po licu, njen odgovor o njima je bio ŠOK

U jednom trenutku pojavljuje se Jelena koja, kako izgleda, ima modrice na licu. Uostalom, prosudite sami.

Objavljeno: 18:37h

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka.

Nakon ubistva Jelene Marjanović pojavljivale su se različite informacije o porodici Marjanović, o njenom suprugu, ali i njoj samoj. Jedan od takvih stvari je snimak koji je nastao na slavi.

Nakon ubistva pevačice Granda Jelene Marjanović pojavio se snimak na društvenim mrežama koji je nastao na porodičnoj slavi Marjanović četiri meseca pre ubistva, a vidi se kako pevačica služi goste dok kuma i svekrva igraju.

Na snimku se vide svi članovi porodice, mnogi od njih igraju, dok Nada Topčagić peva.

U jednom trenutku pojavljuje se Jelena koja, kako izgleda, ima modrice na licu. Uostalom, prosudite sami.Pevačica Nada Topčagić rekla na pitanje da li se možda seća Jelenine modrice na licu, koja se vidi u snimku koji je postavio na svoj Fejsbuk profil kum Marjanovića Ivica Ajdarević, Topčagićeva je rekla ranije za medije da se seća nekih modrica, ali se ne seća da su baš bile po licu.

– Pitala sam ja nju odakle joj modrice, čini mi se da nisu bile na licu, nego na rukama, ona je nešto promrmljala da je valjda pala negde, ili se udarila – kaže pevačica.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.