PET MINUTA PRE SMRTI JELENA JE POSLALA OVAJ SMS: Svedok je otkrio detalje KOJI SE NA SUĐENJU NISU OČEKIVALI!
Foto: Public

nova saznanja

PET MINUTA PRE SMRTI JELENA JE POSLALA OVAJ SMS: Svedok je otkrio detalje KOJI SE NA SUĐENJU NISU OČEKIVALI!

Milana Šišić, doktorka Doma zdravlja Borča potvrdila je da je razmenila poruke sa Jelenom samo nekoliko minuta pre nego što je pevačica ubijena

Objavljeno: 17:35h

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči, nastavljeno je pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem svedoka.

Milana Šišić, doktorka Doma zdravlja Borča, potvrdila je da je ona u 16.43 razmenila poruke sa Jelenom Marjanović.

Podsetimo, prema optužnici, Jelena je ubijena na nasipu između 16.47 i 17.10 sati. Milana Šišić, otkrila je da su se dopisivale o zdravstvenom stanju Jelenine majke Zorice, koja je bila teško bolesna.

- Ja sam joj saopštila da su stigli neki rezultati a ona je pitala šta bi trebalo dalje da joj daje od lekova. U poslednoj poruci mi je napisala: "Ok. Od čega ovo drugo može da bude, da nije od zračenja?" - ispričala je doktorka.

Prodavačica Magdalena Radojević, u to vreme radila je u jednoj radnji u Borči gde je Zoran kupovao odeću takođe je svedočila danas.

- Zoran je sa ocem tri do pet dana pre Jelenine smrti bio u radnji i kupio dva ili tri para kamuflažnih pantalona i isto toliko majica - svedočila je Magdalena.

Inače, sudsko veće prihvatilo je predlog Tužilaštva da kao svedok u postupku bude saslušana Ljubica Marković, rođena sestra Zorice Krsmanović, majke Jelene Marjanović. Ona do sada nije saslušavana, i prvi iskaz o svemu što zna daće uskoro pred sudom.

Bonus video:

( Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.