ZAPLAKALA PRED SUDOM: Vaspitačica male Jane otkrila kako se devojčica nosi sa MAJČINOM SMRĆU
U jednom trenutku je i zaplakala, Foto: Printscreen Youtube

POTRESNA ISPOVEST

ZAPLAKALA PRED SUDOM: Vaspitačica male Jane otkrila kako se devojčica nosi sa MAJČINOM SMRĆU

Ona je kazala da je pre ubistva Jelena bila poslednja koja je dovela Janu u vrtić i da je tada delovala sasvim normalno

Objavljeno:

U Višem sudu u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge Jelene u Borči 2. aprila 2016. godine.

Svedočilo je čak sedmoro ljudi, a jedna od njih je i Lenka Đorđević, vaspitačica male Jane.

Njoj je sve vreme dok se prisećala događaja bilo veoma teško, u jednom trenutku je i zaplakala.

Ona je kazala da je pre ubistva Jelena bila poslednja koja je dovela Janu u vrtić i da je tada delovala sasvim normalno.

Sutradan, odnosno na dan nestanka, pozvali su je da dođe u kuću Marjanovića da pričuva Janu, što joj je bilo čudno jer nikada pre to nije radila. Njen zadatak je bio da zabavi dete kako ništa ne bi posumnjalo.

Dan nakon toga, oko 11, pola 12 ujutru, kuma Vera je pozvala da skloni Janu iz kuće i ona je odvela u obližnji parkić. Nakon toga je Teodora, Jelenina sestra od strica, odvela devojčicu kod Zorice, njene babe s majčine strane.

Vaspitačica je rekla i da je mala Jana bila više vezana za majku od ostale dece, pa je Jelena duže ostala s njom na adaptaciji u vrtiću. Kazala je da je u tom periodu Zoran nikada nije zvao da je požuruje da se vrati kući.

Dodala je da je Jelena češće dovodila Janu u vrtić, ali da je Zoran stalno vraćao kući.

Otkrila je da je Jana bila veoma uznemirena zbog toga što je čula policajce koji su pred njom rekli razlog hapšenja njenog oca. Ona se, međutim, nije povlačila u sebe, već je često razgovarala sa vaspitačicom i psihologom. Kazala je da je Jana sada dosta bolje.

Nakon Jelenine smrti, kada je posetila njenu majku, ona joj je rekla ,,Nemoj da čitaš novine'', misleći na optužbe protiv Zorana i dodala da su se njena ćerka i zet lepo slagali u braku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.