VIDEO SAM JELENU I ZORANA NA NASIPU, OSTAVILI SU JANU I VRATIO SE SAM! Ovaj svedok je KLJUČAN u suđenju za ubistvo?
Foto: Facebook

KLJUČNO!

VIDEO SAM JELENU I ZORANA NA NASIPU, OSTAVILI SU JANU I VRATIO SE SAM! Ovaj svedok je KLJUČAN u suđenju za ubistvo?

Stjepanović je ispričao da je u približno isto vreme video i još jednu ženu sa dvoje dece

Objavljeno:

Suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje se dogodilo 2.aprila 2016.godine na nasipu u naselju Crvenka nadomak Borče, nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Na saslušanju je danas svedočio i Vid Stjepanović , meštanin Crvenke koji je ispričao sve što je video kobnog dana.

Stjepanović je u istrazi ispričao da je na nekih 15 metara od mesta gde stanuje ugledao Jelenu na balvanu, pri čemu tada nije znao o kome se radi. Čuo je da su Zoran i Jelena razgovarali, a shvatio je da je u toku prepirka pri čemu je Jelena imala povišen ton.

- Zaključio sam da je prepirka jer se videlo da je ton drugačiji, a Jelena mu je u jednom trenutku rekla "ti mene ne razumeš".

Stjepanović je ispričao da je u približno isto vreme video i još jednu ženu sa dvoje dece, kao i da mu je bilo vrlo neobično što su Jelena i Zoran u jednom trenutku ostavili samu da se igra i oni se udaljili ka nasipu. Tada je rekao da se Zoran odande vratio bez Jelene, a da se Jana sve vreme igrala.

Ono što je ovaj svedok takođe zapazio, što je i ispričao pred sudom, jeste da je video da se u blizini nasipa nekoliko sati zadržao sivi auto, kao i da je Zoran pre Jelenine smrti imao dužu kosu, a da se sutradan ošišao.

Više o ovom slučaju:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.